OnePlus One får stor opdatering

Der er godt nyt til opdateringselskere, eftersom OnePlus har udgivet ny version af CM 11S.

OnePlus One får stor opdatering

I hælene på den glædelige nyhed, at OnePlus One nu kan erhverves hver tirsdag, viser virksomheden at der ikke soves på jobbet. Der er netop udgivet en software-opdatering til OnePlus One-ejere.

Læs også: OnePlus får et strejf af ny luft

Denne seneste opdatering til CyanogenMod 11S, kaldet 05Q, vil gradvist rulle ud til forbrugerne OTA. OnePlus udtaler at denne forfriskning byder på nye features, forbedring af performance og at visse fejl er blevet rettet.

Vi lærte for nyligt, at OnePlus ville integrere det populære keyboard, Swiftkey, og med denne opdatering vil du finde den nye skrivemakker under indstillinger. Ligeså vel får man MaxxAudio by Waves med i pakken, hvilket kan hjælpe dig til at få den ultimative lydoplevelse.

Læs også: OnePlus arbejder på flere modeller

Kameraet ses ikke forbigået, og der introduceres nu tre nye former for fokus under videooptagelse: auto, continuous og infinity. I skrivende stund er der ikke information vedrørende forskellen på disse, men det medfører man i højere grad har kontrol over linsens adfærd under arbejde.

For en komplet liste over ændringer og forbedringer kan du klikke her.

Efterfølgende nyt om temaet

Næste vinkel om emnet er også publiceret. mobilsiden gik videre med historien. 10/2/2015 fulgte redaktionen op med en artikel omkring OnePlus One kan nu købes hver tirsdag – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Få også seneste nyt om emnet her..