OnePlus One forsinket

Der er endnu ikke mange, der har fået fingrene i et eksemplar, af det de selv kalder for flagskibsdræberen

OnePlus One forsinket

Heartbleed-misæren gjorde store dele af internettet bekymrede for omkring to måneder siden, men nye og lignende problemer har gjort, at OnePlus ikke har sendt deres One på gaden endnu.

Sårbarheder i OpenSSL, som også var problemet med Heartbleed, betyder, at selvom OnePlus har sendt de berygtede invitationer af sted, så har ingen endnu modtaget telefonen, da firmaet holder telefonen tilbage, så den kan få en opdatering, før den bliver skibet afsted. Det skriver et medlem af Cyanogen Inc. på reddit.

Læs også: OnePlus One: se opstartshastighed sammenlignet med Nexus 5 

Det kinesiske selskab har fået kritik for deres invitationssystem og for ikke at kunne levere et egentligt produkt, og den debat vil sandsynligvis få nyt liv efter denne episode.

I mails med invitationerne har OnePlus ikke nævnt en dato, hvor telefonerne vil blive sendt ud til køberne, men de forsikrer, at de kommer ud så hurtigt som muligt.

Opfølgning på historien

Fortællingens videre forløb. mobilsiden gik videre med sagen. 14/5/2014 tunede vi igen ind på emnet med en artikel omkring Derfor er OnePlus One billigKlik her og læs den fulde artikel.. Få også seneste nyt om temaet her..