Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus One kan nu købes hver dag uden invitation

OnePlus One kan nu købes hver dag uden invitation

OnePlus dropper invitationssystemet og åbner op for salget af den prisvenlige smartphone alle ugens dage.

Nu kan du få fingrene i smartphonen OnePlus One helt uden en invitation alle ugens dage.

Det kinesiske firma, OnePlus, har skabt stor hype for sin smartphone ved at lade salget foregå gennem svært tilgængelige invitationer. Gennem de sidste måneder er der løbende åbnet stille og roligt op for salget - senest med tirsdagssalget, hvor du ikke behøver en invitation.

Nu siger OnePlus en gang for alle farvel og tak til invitationssystemet, så du alle ugens dage kan smutte forbi webshoppen og købe OnePlus One-smartphonen uden den famøse invitation.

Læs også: Billigere OnePlus One Lite lækket på billede

Offentliggørelsen kommer efter to dages venten efter at finde ud af, hvad firmaet ville annoncere i dag. Det viser sig ikke at være den rygtede OnePlus One Lite, men i stedet en fuldstændig åbning af salget.

Firmaet har været i en kæmpe vækst det seneste års tid og er nu en relativ stor arbejdsplads med hele 700 medarbejdere i forhold til den lille håndfuld, der stod bag projektet i starten af 2014. Det fortæller de i et nyt blogindlæg.

Med de erfaringer, som OnePlus har gjort sig gennem salget af OnePlus One, mener de nu at være i stand til at sælge den helt uden brug af invitationer.

Læs også: OnePlus 2 + Oneplus Mini på vej

Samtidig annoncerer OnePlus også, at du i de næste 24 timer kan spare 75 % på udvalgt tilbehør. Det drejer sig om Flipcoveret (nu 25 kroner) og Premium skærmbeskyttelse (nu 10 kroner). Bambuscoveret er for første gang også til salg for alle uden en invitation så længe lager haves.

Invitationssystemet vender tilbage

Hvis du efter denne afskaffelse af invitationssystemet går med forhåbninger om at kunne købe den næste OnePlus 2 uden en invitation, bliver du slemt skuffet.

OnePlus forklarer, at du til at starte med bliver nødt til at gå på jagt efter en invitation til lanceringen af efterfølgeren for at minimere eventuelle risici.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies