Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus One kan nu købes hver tirsdag

OnePlus One kan nu købes hver tirsdag

Den svært tilgængelige flagskibsdræber vil fra i dag være nemmere at hente hjem.

Den kinesiske mobilproducent, OnePlus, skabte megen røre i 2014 ved at billiggøre en flagskibsoplevelse. Da OnePlus One blev født, fik verden påvist at en luksusoplevelse ikke behøvede at koste alverden. I vores test af telefonen var vi ganske enige, og landede derfor på 6 ud af 6 stjerner.

Siden da har telefonen dog ikke været nemt tilgængelig. Hvad der også fik meget opmærksomhed var OnePlus’ invitationssystem, der kun lod få heldige asener få tilladelse til at købe denne éner.

Læs også: OnePlus sælger One uden invitation i juletiden

Med tiden har helligdage eller højtider dog med mellemrum givet befolkningen en chance, men fremtiden ser ud til at byde på en stabil mulighed.

Fra i dag, den 10. februar, og hver tirsdag fremover, vil man kunne købe flagskibet på denne specielle ugedag uden invitation. Man vil have præcist 24 gyldne timer til at handle, og både den silke-hvide og sorte udgave, på henholdsvis 16 og 64 GB, vil være tilgængelige.

Den Cyanogenmod-drevne smartphone kan hjemhentes til alle lande der i forvejen er på OnePlus’ markedsplan, mens Indien der før har været i karambolage med Cyanogenmod, kun har adgang til dette tilbud den 10. februar.

Læs også: OnePlus Ones efterfølger får lille navneændring

Vi vil dog fortsat se det tålmodighedsprovokerende invitationssystem, men noget tyder på at Oneplus langsomt kan imødegå den store efterspørgsel, og bringe supertelefonen til flere forbrugere.

Som en ekstra nyhed offentliggjorde OnePlus for nyligt en video af deres kommende styresystem, kaldet OxygenOS. Dette medbringer den seneste version af Android 5.0 Lollipop og en sødere mobiloplevelse.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Dade Vinkler 11-02-2015 04:05:35

nu bare med en dag om ugen hvor du kan købe telefonen uden invite, så er der jo reelt ingengrund til at signe sig op på deres forum for at at få lov til at købe telefonen, får hvis du kan købe den i 24timer en tirsdag og du glipper det skal man jo kun vente en lille uge for en ny mulighed

0 0
Dade Vinkler 11-02-2015 04:08:55

dermed er invite systemet en død fisk, for hvorfor stå på vente liste et par måneder, hvis du ka købe den uden en invite en dag om ugen

0 0
Da Nizzel 10-02-2015 07:31:25

God ide oneplus, nu mangler i bare de næste 6 dage =) Håber at de dropper deres invitation system til oneplus two.

3 0
Haps 10-02-2015 14:49:57

Det er gratis reklame, enorme summer er sparet - hvilket sikkert er en af grundene til at telefonen kan erhverves så billigt.

Hvis det er prisen for en så billig telefon så fint med mig - har ikke haft de store problemer med at skaffe invites efter den første storm havde lagt sig.

3 0
Dan Molberg 10-02-2015 13:25:57

De dropper ikke deres invite system, det er en del af deres markedsføring, for uden invite ville der ikke være disse artikler, så hvis du vil slippe for invite systemet skal du nok for alle medierne til at stoppe med at skrive om OPO.

3 1
Andreas Birkjær 10-02-2015 08:52:52

Helt enig. Jeg er bestemt ikke fortaler for invitations systemet. Jeg kan dog se en fordel for et nystartet selskab (selv om de har erfaringer med fra Oppo) at begrænse deres produktion i starten.

Man kunne jo som alternativ også have ladet alle købe/bestille telefonen og lade dem vente i op til halve år før man endelig fik dem, det havde nok skabt endnu mere røre og dårlig omtale. Jeg vil dog forvente, at de med en efterfølger dropper det system når de nu har fået meget håndgribelige ideer om hvor mange telefoner de kan sælge og producere herefter.

5 0

Om brug af cookies