OnePlus One kommer til 16 lande

De lægger brødkrummer ud for at holde interessen, og den seneste af slagsen fortæller, at OnePlus' One kommer til 16 lande

OnePlus One kommer til 16 lande

Kinesiske OnePlus er usædvanligt gode til at holde folks interesse med deres små brødkrummer af information i bedste Hans og Grete-stil. Den seneste peger på, at deres første telefon, One, bliver lanceret i 16 lande. Vi kender bare kun to indtil videre.

Lanceringsdatoen er allerede blevet offentliggjort og bliver den 23. april, men i Østrig og Tyskland kan de altså glæde sig til at få fingre i telefonen på den dato. Der er plads til 14 andre lande på billedet, og med 12 dage til lanceringen, går der nok ikke længe, inden flere vil blive lagt på.

OnePlus One ligner en rigtig spændende telefon, og den nystartede virksomhed har løftet sløret for nogle af telefonens specifikationer, som blandt andet tæller den sidste nye Snapdragon processor, 13MP kamera med 4k videooptagelse og en pris på under 350 euro.

[Update] På Twitter har OnePlus også sat Belgien og Holland på, og dermed kender vi altså fire af de 16 lande.

[UPDATE] Den fulde liste er 

Østrig, Belgien, Canada, Danmark, Frankrig, Holland, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Hong Kong, Portugal, Spanien, Taiwan, Storbritannien og USA.

Videre om temaet

Her finder du næste interessante vinkel i sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 5/4/2014 kom der nyt i sagen med en ny vinkel på temaet Sådan ser CyanogenMod ud på OnePlus One telefonen – Det videre forløb i sagen finder du her. Det sidste ord er ikke skrevet. Tjek seneste nyt her.