Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus One når en halv million solgte enheder

OnePlus One når en halv million solgte enheder

Chefen for OnePlus har fortalt, at firmaet har solgt en halv million af deres hidtil eneste telefon

Der er blevet solgt en halv million OnePlus One-telefoner, siden de kunne købes for første gang tidligere i år. Det fortæller chef og grundlægger af OnePlus, Carl Pei, til Forbes, og i vanlig stil sigter de endnu højere.

Læs også: OnePlus undskylder og giver en ny chance

OnePlus håber på at nå en million solgte OnePlus One-enheder inden året er gået, hvilket vil være yderst imponerende med de tidligere salgstal taget i betragtning.

Kineserne er berømte og berygtede for deres invitationssystem, som har gjort det meget vanskeligt at få fat i en af de anmelderroste telefoner.

Pengene er stadig små

En af grundene til den særprægede måde at sælge telefonen på er, at OnePlus opererer med meget små fejlmargener, når man ser på økonomien. Carl Pei siger, at OnePlus har brugt 300 dollars på markedsføring, og det har været til eksperimenter på Facebook.

Derudover tjener OnePlus et en-cifret beløb i dollars på hver telefon de sælger, og derfor har OnePlus ikke råd til at have store lagre af telefoner liggende, som ikke bliver solgt. Derfor sikrer de sig, at produktionen matcher efterspørgslen ved invitationssystemet.

Læs også: OnePlus annullerer udskiftelige bagsider

Den store indtjening skal komme fra tilbehør, som kunderne køber til deres OnePlus One. Den sociale markedsføring er central, og derfor håber OnePlus, at mange gerne vil skilte med deres valg af smartphone.

OnePlus håber også på, at de kan bygge software og tjenester, som de kan tjene penge på, når gruppen af brugere er stor nok.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies