OnePlus One og Oppo Find 7 til salg i Danmark

Topmobilerne fra kinesiske Oppo og søsterfirmaet OnePlus debuterer i danske netbutikker.

OnePlus One og Oppo Find 7 til salg i Danmark

Salgsbutikken.dk og mytrendyphone.dk er klar, som de første i Danmark, med topmobiler fra Oppo og OnePlus. Begge telefoner er på lager i løbet af næste uge.

Oppo ejer OnePlus-brandet og det er tydeligt at Find 7 og OnePlus One deler meget DNA. Man finder samme Snapdragon 801 quad-core platform og et kapabelt 13 megapixel kamera.

Oppo Find 7 skiller sig ud med en kulfiber-belægning, en ultraskarp Quad-HD opløsning på skærmen og muligheden for at udvide de 16GB lagerplads med micro-SD. En særlig ladeteknologi gør Find 7 i stand til at lade 75% af batteriet op på bare en halv time – en umådeligt praktisk feature.

Læs hele mobilsiden.dks anmeldelse af Oppo Find 7 her

Slægtningen OnePlus One har også unikke features at skille sig ud med. Prisen er lavere, men platformen er stadigt på hurtigste processor fra Qualcomm. Softwaren bygger på entusiast-projektet CyanogenMod: en særudgave af Android 4.4 KitKat skræddersyet til at forbedre og fintune Googles styresystem.

Læs mobilsiden.dks anmeldelse af OnePlus One her

Begge modeller er klar til levering inden for 2-5 dage hos salgsbutikken.dk. Priserne er højere end ved direkte køb hos OnePlus og Oppo, men Salgsbutikken og mytrendyphone.dk kan også tilbyde dansk service og support.

OnePlus One 16GB og 64GB er billigst hos mytrendyphone.dk og koster henholdsvis 2.699,- og 3.039,- kroner. Oppo Find 7 kommer i enten hvid eller sort til 4.266,- kroner.

Klik her for at købe OnePlus One (salgsbutiken.dk)
Klik her for at købe OnePlus One (mytrendyphone.dk)
Klik her for at købe Oppo Find 7

Temaet følges op

Næste vinkel om emnet er også publiceret. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 2/8/2014 gik redaktionen videre og publicerede en nyhedsartikel med fokus på OnePlus måske på vej med et smartwatch – Historien kan læses her. Vi følger op på temaet. Læs de seneste nyheder her.