Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus One: se fem fede software features

OnePlus One: se fem fede software features

OnePlus One har en speciel udgave af CyanogenMod OS baseret på Android KitKat, se fem af de nye features i en video her.

Man skal ikke have fulgt meget med i nyhedsstrømmen de sidste par måneder for at have stiftet bekendtskab med OnePlus One. Der har været meget hype omkring telefonen og en række mennesker har haft fornøjelsen af at prøve telefonen og dele deres første indtryk.

OnePlus One kommer drypvist de næste par måneder

I denne video på lidt over otte minutter, går man tæt på fem software funktioner der er en del af CyanogenMod styresystemet lavet specielt til OnePlus One. Man vil se en modificeret kamera applikation med nem tilvalg af foto-filtre, en indbygget screencast app som gør det nemmere at optage hvad der sker på mobiltelefonens skærm samt en applikation til at ændre ikoner, baggrund, skrifttype, opstarts animation med mere - noget der tidligere har været meget omstændigt, hvis overhovedet muligt, uden at roote sin telefon.

Også muligheden slå on-screen knapper til og fra samt tilføje software knapper til bunden af skærmen bliver nævnt i videoen.

Kilde: Boy Genius Report


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies