Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus One: se opstartshastighed sammenlignet med Nexus 5

OnePlus One: se opstartshastighed sammenlignet med Nexus 5

Nogle korte videoer der viser OnePlus One i aktion, blandt andet med dobbelt så hurtig opstart som Nexus 5.

OnePlus har netop lanceret deres meget ventede telefon One, en telefon der skal kombinere high-end hardware med en ganske fordelagtig pris hvilket gør den til en værdig modstander over for blandt andet Nexus 5 hvis man ønsker en telefon uden bloatware installeret fra producentens side..

Voldeligt forsalg på OnePlus One starter nu

OnePlus One leveres med en speciel CyanogenMod 11S version baseret på Android 4.4 KitKat, Geek har allerede nu lavet en video hvor de sammenligner hvor hurtigt de to telefoner starter op.

Som det vil kunne ses af videoen er OnePlus One imponerende hurtig, selv om en genstart stadigvæk tager et stykke tid. OnePlus One hardwaren er jo også noget nyere og hurtigere, med en Snapdragon 801 processor og mere hukommelse at prale af i forhold til Nexus 5.

OnePlus One: Det store overblik

Der vises desuden en video af hvordan navigations tasterne i bunden kan deaktiveres til fordel for on-screen taster hvis man ønsker det, samt hvordan man selv kan styre hvilken applikation der aktiveres når always-on stemmekommandoen udføres.

Kilde: Boy Genius Report

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Naggie21 27-04-2014 19:39:47

Må indrømme, at det ikke lige interesserer mig så meget. Jeg har også fastboot på min HTC One, men det siger mig ikke en skid. Det er altså ikke særlig tit jeg slukker og tænder min telefon. Det på trods af, at jeg faktisk har rooted den og jævnligt opdaterer ROM

0 0
Thomas Larsen 26-04-2014 13:50:46

Hvis du nu sammenligner coldboot med coldboot så tager det ca. 25. sekunder for begge telefoner.

1 0

Om brug af cookies