Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus One solgt i 1,5 millioner eksemplarer på cirka et år

OnePlus One solgt i 1,5 millioner eksemplarer på cirka et år

OnePlus tror på stor succes med OnePlus 2, og forventer 3-5 millioner solgte enheder i 2015.

OnePlus One blev offentliggjort i april 2014, men telefonen begyndte først at ramme kunderne omkring juni. Siden da har OnePlus solgt 1,5 millioner enheder fortæller medstifter Carl Pei i et interview til Wall Street Journal.

OnePlus blev startet efter Pei havde arbejdet hos blandt andet Oppo og Meizu, en række kollegaer sad på en cafe med telefonerne på bordet - alle iPhones på trods af de arbejdede for et selskab der lavede Android telefoner. De var enige om at Apple lavede de bedste telefoner, men at der var et stort hul ned til nummer to som de forsøger at fylde ud.

Læs også: OnePlus 2 i ny kameraduel med iPhone 6 og LG G4

I videoen fortæller Carl Pei og Pete Lau om væksten og forholdene gennem de sidste 12 måneder. I dag har OnePlus 900 medarbejdere og sælger telefonen på 35 forskellige markeder.

Tilbage i januar fortalte OnePlus at de næsten havde solgt en million enheder, de har altså formået at holde dampen en smule oppe, ganske givet hjulpet på vej af, at det ikke længere er nødvendigt med en invitation.

Læs også: Sådan får du invitationer til OnePlus 2

Interviewet kigger nærmere på Carl Pei som person, men der kommer desværre ingen detaljer frem on OnePlus 2. OnePlus har forhåbninger om, at sælge 3-5 millioner enheder i 2015 - et noget ambitiøst mål når man tænker på at de på et halvt år har solgt cirka en halv million.

Der lægges altså stort pres på OnePlus 2 og de erfaringer man har gjort sig med OnePlus One i forbindelse med efterspørgsel og distributionsnetværk.

Kilde: Wall Street Journal


Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies