OnePlus One tablet måske under opsejling [OPDATERING]

OnePlus har lige nu kun en ting til salg, men det kan måske ændre sig, hvis man skal tro pålideligt læk

OnePlus One tablet måske under opsejling [OPDATERING]

Der er stor omtale til OnePlus for deres telefon, og der er også altid noget i gang hos @EVLeaks, der står bag mange korrekte lækager, og blander man dem sammen, får man en mulig OnePlus One tablet.

På Twitter har @EVLeaks lagt et billede op af OnePlus’ hjemmeside, og på billedet har han skrevet ”Website Alpha 1,7” og så datoen 29. juni 2014. Det spændende ved det er, at der er en fane, der hedder OnePlus Tab.

Læs også: OnePlus One – Sådan spiller man sænke flagskibe [TEST] 

Det peger altså på en tablet fra det kinesiske firma, hvis de altså formår at producere nogle egentlige produkter. OnePlus har været meget kritiseret for ikke at kunne levere egentlige produkter til deres kunder.

Der er endnu ingen andre informationer ude omkring en eventuel tablet fra OnePlus, men bliver det til noget, vil det sandsynligvis blive en meget ambitiøs en af slagsen.

[OPDATERING] @EVLeaks selv har på Twitter skrevet:

“I går blev jeg snydt to gange. En gang med OnePlus og en gang med Volantis”

OnePlus selv har også udtalt sig til AndroidAuthority og sagt, at de kun fokuserer på OnePlus One, og ikke har nogen planer om at lave en tablet.

OnePlus One Tab EVLeaks

Opfølgning på artiklen

Artiklen krævede en opfølgning. mobilsiden fulgte op på historien. 26/5/2014 publicerede vi fortællingen Hvilken tabletstørrelse er perfekt? [AFSTEMNING] – Du læser den her. Meget er sket siden. Klik her for at læse seneste nyt om emnet..