Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus One yderligere forsinket i Europa

OnePlus One yderligere forsinket i Europa

Endnu en forsinkelse har ramt OnePlus, et ændret CE-logo betyder at telefonen bliver to uger forsinket.

Den meget omtalte OnePlus One er stadigvæk ikke landet hos diverse købere her i Europa. For nylig forsinkede en software fejl afsendelsen, en fejl der dog hurtigt blev løst.

OnePlus One: Unboxing (Web-tv) 

Nu er det designet som står for skud, og noget så fjollet som et logo har medført at en hel OnePlus One forsendelse er blevet stoppet i tolden og sendt tilbage til OnePlus.

Specifikt er det CE-mærkningen som ikke lever op til standard, OnePlus har i sidste øjeblik valgt at ændre lidt på CE ikonet, og i den forbindelse har det europæiske toldvæsen stoppet forsendelsen.

I en mail til deres kunder, forklarer OnePlus, at “de ønskede at harmonere de nødvendige regulatoriske ikoner med teksten, og modificerede derfor CE-mærkningen. Det var ikke acceptabelt og vores forsendelse blev returneret.”

Denne fejl vil forsinke telefonen to uger, som kompensation leverer OnePlus et gratis cover samt beskyttelsesfilm til skærmen med.

Kilde: Boy Genius Report

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mads Thomsen 23-06-2014 21:56:33

I det mindste er den på vej. Det var jeg så småt begyndt at tvivle på ville ske. Glæder mig til at se den en skønne dag.

0 0
Michael W 23-06-2014 08:30:29

ja ja lidt forsinkelse skade ikke.... den komme nok,
Vi venter jo stadigvæk på Lumigon

0 0
Jacob 21-06-2014 10:41:21

Man må da håbe de snart får styr på det... Tror folk på et tidspunkt bliver træt af at vente. Så køber de nok noget andet.....

0 0
Dan Molberg 21-06-2014 12:23:14

Er rimelig sikker på at man ikke vil sælge, men have omtale til næste udgave og så gøre den dyrere og håbe på at stor sælge. Men dette OPPO selskab er ikke sat i verden for at give folk billige telefoner, men at tjene kassen til OPPO.

1 1
Thomas Larsen 21-06-2014 10:34:14

Tjae så beder man da også selv om det, hvis man fulgte lidt med i Pebble så skulle man nok have indset at vi ikke ser stort på netop den mærkning, der blev Pebble, primært i Tyskland, nægtet da, så vidt jeg husker, navnet var en smule anderledes på produktet i forhold til CE-mærkningen.

0 0

Om brug af cookies