OnePlus-OS klar til marts

Det nye OxygenOS fra OnePlus vil være klar midt i marts, lyder det fra firmaets chef

OnePlus-OS klar til marts

OnePlus har længe pønset på at lave sin egen Android-ROM, og de har også lovet, at der max ville gå tre måneder fra Android 5.0 Lollipop så dagens lys, til opdateringen ramte One-telefonerne. Endnu er ingen af delene sket, men ventetiden kan være kort.

På Twitter har OnePlus-chefen Carl Pei nemlig svaret en frustreret OnePlus One-ejer, der utålmodigt venter på en opdatering. Her siger han at OxygenOS og CyanogenMod 12S vil komme næste måned.

Læs også: Nu kan du tage 50 MP fotos med OnePlus One [TIP]

Derudover undskylder han ventetiden.

Selvom OnePlus er ved at udvikle sin egen ROM, så betyder det ikke nødvendigvis et farvel til Cyanogens version af Android til OnePlus One.

Læs også: OnePlus One kan nu købes hver tirsdag

På Reddit har Carl Pei tidligere skrevet, at det sandsynligvis bliver sådan, at OxygenOS er noget man skal flashe på sin telefon, hvis man vil have det.

Ellers vil CyanogenMod 12S, som er ROM’en til OnePlus One baseret på Android Lollipop, være standard som OTA-opdatering.

Seneste nyt

Fortællingen gik ikke bort med denne historie. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 17/2/2015 fulgte vi op med artiklen om Nu kan du tage 50 MP fotos med OnePlus One [TIP] – Læs her. Tjek også seneste nyt om emnet her.