Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus på Instagram: Vind den nye OnePlus 3T

OnePlus på Instagram: Vind den nye OnePlus 3T

Der er lang ventetid på den nye OnePlus 3T, men på Instagram udlodder OnePlus en 3T'er samt et par smarte høretelefoner til én heldig vinder.

Da OnePlus 3 blev lanceret tidligere på året var vi ellevilde, og armene er ikke kommet længere ned med efterfølgeren, OnePlus 3T.

Dette kan også klart mærkes på OnePlus’s bestillingsside, hvor den nye telefon først forventes leveret efter fem uger, og således synes en ellers udmærket kandidat til årets mobil-julegaveidé ude af billedet.

Men OnePlus giver dog en heldig bruger muligheden for alligevel at få fingrene i en OnePlus 3T inden juleaften.

Se også: Rygte: OnePlus dropper OnePlus 4

I en konkurrence, i samarbejde med Master & Dynamic, på Instagram udlodder de en OnePlus 3T 64GB samt både et sæt almindelige og trådløse høretelefoner fra Master & Dynamic. Det hele samlet i en kuffert fra Zero Halliburton.

For at deltage i konkurrence skal du først og fremmest følge både @Oneplustech og @Masterdynamic på Instagram.

Dernæst skal du skrive en kommentar til billedet, hvor du forklarer, hvem du vil overraske denne gave med - også selvom dette skulle være dig selv.

Læs også: Android 7.0 Nougat til OnePlus 3 klar som beta

Konkurrencen er åben for alle de lande, som OnePlus sælger mobiler til, og altså også os her i Danmark. Der vil blive offentliggjort en vinder d. 12. december.

Læs mere om konkurrencen på OnePlus’s profil på Instagram, hvor du også kan finde os som @Mobilsiden.Her er anmeldelsen: OnePlus 3T - Fortsat et fantastisk køb [TEST]

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies