Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus på vej mod egen ROM

OnePlus på vej mod egen ROM

Det kinesiske firma OnePlus er på vej mod sin egen version af Android, og man kan få en lille forsmag

Cyanogen er på vej ud af OnePlus One - i hvert fald som standard
Cyanogen er på vej ud af OnePlus One - i hvert fald som standard

Med OnePlus One fik det nye, kinesiske firma slået sit navn fast, og det var blandt andet på grund af styresystemet. Som standard har OnePlus One nemlig den populære versionering af Android, der hedder CyanogenMod, men det er snart fortid.

OnePlus arbejder nemlig på sin egen version af Android og har for nylig sat en navngivningskonkurrence i søen. De første spæde skridt i den retning er ved at blive taget, og man kan selv prøve alpha-versionen.

Den nye ROM er bygget på Android 5.0 Lollipop, men indtil videre er det kun de allermest basale funktioner, der er kommet med.

Læs også: Årets mobiler 2014: OnePlus One [WEB-TV]

OnePlus har lavet en guide til, hvordan man kan få den nye ROM, som stadig ikke har et officielt navn, på sin egen telefon.

Guiden kan findes via dette link, men der er de sædvanlige advarsler. Der er altid en risiko, når man installerer denne slags ting, og så er softwaren stadig kun i alpha-fasen.

Der er en del kendte problemer, som blandt andet tæller ustabilt Wi-Fi, ustabilt kamera og video, og ingen opdateringer gennem luften.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Naggie21 03-01-2015 15:56:24

Hvad med CyanogenMod 12S? Det lovede jo, at vi ville få Lollipop senest 90 dage efter release, og det er jo om 30 dage præcis i dag..

0 0
N 03-01-2015 19:55:54

Måske den lille svipser cyanogen lavede i Indien har afskrækket one plus lidt?

0 0
Naggie21 04-01-2015 09:18:57

Tror det ikke. OnePlus har fået lov til at benytte CM i Indien alligevel. Det blev afgjort lige inden jul, da det viste sig, at dem CM havde lavet aftale med i Indien, ikke antog OnePlus som direkte konkurrent, da de gik efter et lavprissegment.

0 0

Om brug af cookies