OnePlus sælger One uden invitation i juletiden

Det er den tid på året, hvor man er gavmild, og måske derfor har OnePlus droppet invitationerne til One for en stund

OnePlus sælger One uden invitation i juletiden

Julen er det sødeste tid på året, det siger mange i hvert fald, og OnePlus er hoppet med på den bølge. I anledningen af julen kan man købe OnePlus One i både 16GB hvid og 64GB sort helt uden invitationer.

Systemet med invitationer har været meget udskældt, og på det seneste har OnePlus solgt OnePlus One på en mere klassisk facon i et par omgange. Den seneste var ved Black Friday.

Læs også: OnePlus Two på tegnebrættet med nye detaljer

Ud over at sælge telefonen uden kravet om en invitation, så er der godt nyt til de lande, der lægger gavedelen af julen den 25. OnePlus lover nemlig, at telefonen vil komme ind ad døren før juledag den 25. december.

OnePlus har dog et begrænset lager, så dette tilbud gælder kun så længe der er enheder på hylderne hos OnePlus.

Læs også: Cyanogen afklarer OnePlus-hændelse i Indien

Garantien om at få pakken før juledag er også betinget af, at der kan ske uheld og uforudsete situationer – noget OnePlus har en historie med.

Blandt andet har firmaet måttet annullere de udskiftelige bagsider, og der har også været problemer med serverkapaciteten ved de tidligere invitationsfri perioder.

Vil man have fingrene i en OnePlus One, så skal man over til OnePlus’ hjemmeside.

Opdateringer af emnet

Sagens videre udvikling om temaet. mobilsiden kunne ikke lade være. Allerede d. 6/12/2014 gik redaktionen videre med en sag med fokus på Cyanogen afklarer OnePlus-hændelse i IndienKlik her for at åbne artiklen.. Og sidste punktum er endnu ikke sat. Klik her for at se de sidste nyheder..