OnePlus sagsøgt for brug af ordet Dash

OnePlus bliver nu sagsøgt i Europa for brug af ordet Dash.

OnePlus sagsøgt for brug af ordet Dash

OnePlus har længe imponeret os med deres hurtige Dash Charge opladning, men nu er navnet på opladningsteknologien under angreb i Europa af firmaet Bragi. Bragi er et tysk firma, der laver trådløse hovedtelefoner.

Bragi’s in-ear hovedtelefoner hedder Dash Pro. Derudover laver Bragi også et etui, som også oplader disse hovedtelefoner, ved navn Dash Charger. Spørgsmålet er bare om dette rent faktisk forvirrer forbrugerne, når en opladningstype til en mobiltelefon og et sæt hovedtelefoner deler fornavn. Under alle omstændigheder så har Bragi nu sagsøgt OnePlus i EU for brug af navnet Dash.

Læs også: OnePlus har ansøgt om varemærket Warp Charge i EU

dash pro hovedtelefoner
Bragi Dash Pro in-ear hovedtelefoner. Foto: Bragi

Det er tvivlsomt at opladningsteknologien i Bragi’ hovedtelefoner og i OnePlus’ mobiltelefoner er den samme, Bragi føler i hvert fald, at de her skal forsvare deres varemærke.

Vi følger selvfølgelig sagen.

Læs også: Oppo R17 Pro er officiel med SuperVOOC opladning

Efterfølgende om temaet

Siden vi kørte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden gik videre med historien. 21/9/2018 fulgte redaktionen op med en ny vinkling på emnet Android 9 Pie ruller nu ud til OnePlus 6 – Den finder du her. Få også seneste nyt om temaet her.