Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus' "skrot din Samsung"-kampagne giver bagslag

OnePlus' "skrot din Samsung"-kampagne giver bagslag

OnePlus’ kontroversielle konkurrence, hvor du kunne skrotte en dyrere Samsung-smartphone til en gratis OnePlus 2, rammer nu producenten selv.

Den kinesiske startup, OnePlus, kørte i sidste uge en noget speciel kampagne, hvor de ville forære 50 såkaldte vindere en gratis OnePlus 2 for at indlevere en væsentligt dyrere Samsung-smartphone, eksempelvis Galaxy S6.

Nu får den lille producent selv lov til at mærke, hvordan det er at blive offer for sin egen kampagne. Det er dog ikke Samsung, der svarer OnePlus igen, men derimod en anden kinesisk producent med navnet Meizu, som er en af de største producenter i Kina.

Læs også: Skrot din Samsung Galaxy S6 og få en gratis OnePlus 2

I et opslag på Facebook laver Meizu sjov med OnePlus’ billede i forbindelse med kampagnen, der hed ”Help Hope Phones!”, som er en organisation, der genbruger telefoner. Meizu’s tro kopi af OnePlus’ billede hedder derimod ”Help Yourself” og har hashtagget #TurnTheHeatOff i stedet for OnePlus' "TurnTheEdgeOff" med reference til den berygtede, varme Snapdragon 810-processor.

Selvfølgelig lader Meizu dig også bytte din OnePlus 2 til en den seneste Meizu PRO 5 bestående af meget identiske specifikationer.

Til venstre ses Meizus kampagne ved siden af den fra OnePlus.
Til venstre ses Meizus kampagne ved siden af den fra OnePlus.

Ovenover kan du se de to billeder fra kampagnerne: Henholdsvis OnePlus’, hvor du skulle skrotte en Samsung Galaxy S6, S6 edge, S6 edge+ eller Note 5, og Meizu’s, hvor du skal skrotte en OnePlus 2.

Om det så snart bliver Meizu’s tur til at få kampagnen at føle på egen krop, må tiden vise.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies