OnePlus-stifter: OnePlus 3 allerede i år?

OnePlus medgrundlægger lover fansene at de kan forvente en stor nyhed inden udgangen af året

OnePlus-stifter: OnePlus 3 allerede i år?

Kinesiske OnePlus har just lanceret afløseren til deres selvudnævnte ’flagskibsdræberen’, men det forhindrer ikke medstifteren af selskabet Carl Pei i at love en tidlig julegave til mærkets fans.

I et interview til USA Today, beskriver Carl Pei planerne nærmere:

”Der vil udkomme en telefon til inden udgangen af året. Forhåbentligt til julen. […] Den vil muligvis have bedre specifikationer end OnePlus 2’

OnePlus lederen ønskede dog ikke at konkretisere planerne nærmere, men fastslår at den kommende telefon vil blive ’fantastisk’:
”Da jeg så prototypen tænkte jeg ’for f—-n – det her skal være min næste mobil’ men OnePlus 2 er samtidig super fed, så det bliver svært at vælge mellem de to. Den bliver fantastisk – mere kan jeg ikke sige nu”

I mellemtiden er selskabets OnePlus 2 ikke sluppet løs i handlen endnu, og over en million er skrevet på ventelisten til købsinvitationer.

Du kan læse hele interviewet her, hvor 25-årige Carl Pei fortæller om blandt andet OnePlus’ rødder og fremtid, forretningsmodellen og beslutningen om at skrotte NFC i OnePlus 2.

Se også: Sammenligning- OnePlus 2 vs OnePlus One, Samsung Galaxy S6 og LG G4

Fortsættelse følger

Siden vi bragte artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fortsatte historien. 2/8/2015 kom der nyt i sagen med en artikel med tematikken Overblik: Windows 10, Oneplus 2 og ny Motorola Moto X slippes løsKlik her og læs artiklen.. Redaktionen dækker emnet fortløbende. Se seneste nyt her.