OnePlus teaser for lanceringen af en 7T Pro

OnePlus 7T er allerede blevet lanceret i Indien, men bliver først officiel på torsdag. Nu tyder det på, at OnePlus også vil stå klar med en ny Pro-model.

OnePlus teaser for lanceringen af en 7T Pro

OnePlus 7T er allerede blevet lanceret i Indien for et par uger siden, hvilket tager en del af pusten af lanceringen på fredag. Men nu tyder det på, at OnePlus alligevel vil overraske dem der ser med.

På deres twitter skriver de nemlig: “Troede i vi var færdige? Vi er kun lige begyndt.”. Der har været flere rygter om en OnePlus 7T Pro og også en række konceptbilleder, men altså ikke officiel omtale af flagskibet fra producenten. 

Udover en OnePlus 7T Pro skulle der også komme en ny McLaren-udgave. Den første OnePlus McLaren-model blev lanceret i december sidste år, baseret på OnePlus 6T, men med hele 12GB RAM. Den nye model får angiveligt også en kulfiberbagside.

Den “normale” OnePlus 7T Pro kommer ifølge et tweet i en ny blå farve.

Lancering på torsdag

OnePlus 7T og måske OnePlus 7T Pro bliver lanceret på torsdag. Har du tid og lyst, så kan du deltage i OnePlus’ event. Læs mere om det her.

Læs også: Sådan kommer OnePlus 7T Pro til at se ud

Emnets videre forløb

Siden vi kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 7/10/2019 blev historien fulgt op med en ny vinkel på Test: OnePlus 7T – Nærmest ProKlik her for at gå til artiklen.. Du finder seneste nyt her.