OnePlus tilbyder udvidet mobilgaranti

OnePlus introducerer ’On Guard’ - en udvidet forsikring til din nyindkøbte OnePlus smartphone.

OnePlus tilbyder udvidet mobilgaranti

Pønser du på at købe en OnePlus mobil, som OnePlus 2 eller X, kan du nu forsikre din telefon mod skade ved hjælp af OnePlus ’On Guard’ forsikringsprogram.

Hører du til dem der slider hårdt på mobilen, kan du nu vælge tilføje et eller to års mobilgaranti i indkøbskurven i OnePlus e-butik.

Læs også: OnePlus X lanceret: Gode specs til en skarp pris

Forsikringen løber op i 39,99€ (300 kr.) eller 64.99€ (485 kr.) for henholdsvis et eller to års dækning. Den udvidede garanti dækker mobilskader som splintrede skærme, vandskader og følgeskader fra tab eller vandalisme. Tyveri er i midlertidigt ikke dækket af garantien.

On Guard forsikringen tegnes ved mobilkøb, men har du købt en OnePlus telefon i de seneste 15 dage, kan du stadig nå at søge om at tilkøbe On Guard garantien.

Tjenesten er udviklet i samarbejde med forsikringsselskabet Simpleissurance og garantien gælder verdenen rundt.

Tjener ikke penge på servicen

OnePlus bedyrer, at servicen udelukkende er en tjeneste til gavn for OnePlus’ kunder. Selskabet skriver i en pressemeddelelse: ’ Vi mener at det vil give en positiv oplevelse til vores fans. Vi tilbyder ikke denne service for at tjenge penge – tværtimod. Det er en investering, der skal gøre vores brugeroplevelse så tæt på perfekt som mulig.

Efterfølgende nyt i sagen

Redaktionens interesse for emnet fortsatte. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 2/11/2015 pustede redaktionen nyt liv til historien med nyheden; OnePlus fejrer OnePlus X med ny foto-app – Den finder du her. Redaktionen dækker emnet fortløbende. Se seneste nyt her.