Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus Two detaljer lækket, inkluderer en fingeraftryksscanner

OnePlus Two detaljer lækket, inkluderer en fingeraftryksscanner

OnePlus arbejder ganske givet på efterfølgeren til successen OnePlus One, nu er der lækket lidt detajler om den kommende telefon.

OnePlus One mobilen tog os med storm sidste år, men det er efterhånden længe siden den blev lanceret og der er nu lagt i ovnen til efterfølgeren OnePlus Two.

Det rygtes at OnePlus Two vil have en “laser fokus fingeraftryksscanner” indlagt i hjem-tasten, lige hvad laser fokus er og hvad det betyder for kvaliteten og funtionaliteten af scanneren meldes der ikke umiddelbart noget om.

Ydermere rygtes den til at ligne Oppo Find 7 og den vil have de velkendte knapper på siden.

OnePlus Two forventes at komme på markedet i tredje kvartal i år, vi håber naturligvis at de dropper invitation systemet i takt med at deres produktionsapparat er blevet hevet op i omdrejninger og de nu har en fornuftig ide om markeds interessen.

Desuden rygtes det at OnePlus Two vil blive en dyrere telefon end OnePlus One, det er en rimelig naturlig udvikling idet deres indledende markedsstrategi var, at sælge OnePlus One meget tæt på kostprisen. Dog var prisen en stor del af min personlige tiltrækning til OnePlus One, så forhåbentlig kan de finde en gylden middelvej til deres næste telefon.

OnePlus Two forventes at holde sig til en Snapdragon processor, formentlig 810-modellen.

Kilde: Boy Genius Report


Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies