OnePlus Two rygtes at få Snapdragon 810 processor og 4 GB RAM

OnePlus Two bliver, hvism an skal tro rygterne, en telefon med ganske pæne specifikationer, til under 3.000 kroner.

OnePlus Two rygtes at få Snapdragon 810 processor og 4 GB RAM

Vil man have en af sidste års helt store samtaleemner, OnePlus One, så kræver det stadigvæk en invitation. Det må betyde at OnePlus fortsat kæmper med at få skubbet telefoner ud til alle de interesserede købere, men det betyder naturligvis ikke at de ikke allerede er i gang med at udvikle efterfølgeren som forventes at komme senere på året.

De seneste rygter er løbet ind fra GizChina og peger mod en skærm på 5,5 tommer (ligesom OnePlus One) men med en væsentlig større QHD opløsning (2560×1440) i modsætning til den nuværende 1080p.

Yderligere forventes telefonen at indeholde en Snapdragon 810 processor, 4 GB RAM, et batteri på 3,300 mAh og naturligvis Android 5.0 Lollipop. Det lyder jo ganske tiltalende hvis de formår at kaste sådan en telefon på markedet med samme skarpe prisstrategi som OnePlus One. Prisen på OnePlus Two rygtes for nuværende til at blive i omegnen af 435 dollars (knap 2.800,- kroner).

Man kan kun håbe på at de får tilpasset deres produktionsapparat efter efterspørgslen i næste omgang så det ikke skal være lige så svært at få lov til at købe en OnePlus Two.

Kilde: TechRadar

Det sidste nye

Siden vi bragte denne artikel er der kommet mere til sagen. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 16/1/2015 vinklede vi sagen videre med et indlæg omkring emnet OnePlus klar med Lollipop næste måned – Følg den videre udvikling her. Tjek også seneste nyt om temaet her.