OnePlus udgiver de første billeder taget med OnePlus 3

En uge før lanceringen af topmodellen OnePlus 3 udgiver producenten en håndfuld billeder, der viser, hvad kameraet på 16 megapixel er i stand til.

OnePlus udgiver de første billeder taget med OnePlus 3

Der er nu kun en uge til, at OnePlus 3 bliver afsløret ved en virtual reality-lancering, og selv om OnePlus – fuldstændig modsat de sidste to år – har været næsten ikkeeksisterende med markedsføring af den kommende OnePlus 3, har den kinesiske producent alligevel ikke kunne dy sig for at vise, hvad kameraet i den kommende topmodel dur til.

Læs også: OnePlus 3 kan købes uden invitationer fra den 14. juni

På de sociale medier, bl.a. på Google+, har OnePlus udgivet et lille album bestående af fire billeder i fuld opløsning (16 megapixel), der giver et fingerpeg om, hvilke knivskarpe billeder den prisvenlige topmodel er i stand til at få i hus. Telefonen har allerede været godt omkring i verden: Spanien, Canada, Storbritannien og på Mt. Everst i Asien.

OnePlus 3 kamera
Foto: Plus.google.com (OnePlusTech)

Det er der kommet nogle vidt forskellige billeder ud af, hvor kameraets evne til at eksponere og fokusere korrekt samt få detaljerne frem under dårlige lysforhold kommer på prøve. Det er naturligvis for tidligt at konkludere noget om kameraet alene ud fra disse fire billeder, der kommer fra OnePlus selv og givetvis forsøger at vise det frem fra sin bedste side.

Læs også: Nye priser: OnePlus 3 bliver alligevel dyrere end 2’eren

Umiddelbart ser det dog ud til at blive et ganske konkurrencedygtigt kamera taget den lave pris i betragtning, som topmodellen ventes at få modsat de fleste andre tilsvarende topmodeller, der ligger i prislejet 5.000-6.000 kroner.

Mere til historien

Sagen slutter ikke her. Redaktionen har bragt den videre. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 6/6/2016 kørte vi et indlæg om Overblik: Nye muligheder fra Telenor, Asus og Oneplus, Huawei P9 Lite til test – Forstættelsen i sagen kan læses her. Og der er stadig puls i emnet. Læs de seneste nyheder om Oneplus..