Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus vil vende op og ned på tech-industrien

OnePlus vil vende op og ned på tech-industrien

Kinesiske OnePlus lægger op til forandringer og teaser for, hvad der kan være den næste OnePlus Two på de sociale medier.

Det kinesiske firma, OnePlus, som står bag den længe svært tilgængelige One-smartphone, offentliggør en teaser på Facebook, Twitter og Google+.

Her skriver firmaet, at ”de altid kigger efter nye måder at vende op og ned på tech-industrien” og at de ”synes, at det er tid til forandring”. Afslutningsvis fortæller OnePlus, at der kommer mere info allerede den 1. juni.

Læs også: OnePlus 2 viser imponerende resultater i hastighedstest

Teksten deles sammen med et billede, der viser halvdelen af en OnePlus One-smartphone, mens den anden halvdel er opridset af blyantsstreger.

Det kan være et symbol for, at OnePlus begynder designprocessen af den kommende OnePlus Two-smartphone eller man vil offentliggøre, at man begynder at inddrage brugerne i processen som det var tilfældet med den første OnePlus.

Taget OnePlus' tidligere markedsføring af kommende produkter i betragtning skal du formentlig ikke forvente en præsentation af en ny smartphone på mandag, men nok nærmere et lille skridt i den retning. Mulighederne er dog mange, og hvad det helt præcis er, som OnePlus har i vente, vil altså vise sig om ganske få dage.

Læs også: Mulig pris på OnePlus Two afsløret af direktør

Kan det være begyndelsen på OnePlus Two, som der her teases for? Giv gerne et bud i en kommentar nedenfor og gør os klogere på den noget kryptiske teaser.

Sådan ser billedet ud, som OnePlus deler på de sociale medier.
Sådan ser billedet ud, som OnePlus deler på de sociale medier.
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies