Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Oneplus X - dato for lancering fastlagt

Oneplus X - dato for lancering fastlagt

Kinesiske Oneplus lancerer snart deres tredje smartphone: OnePlus X.

Medstifteren af det kontroversielle mobilselskab med de selvudnævnte flagskibsdræber-telefoner, Carl Pei, løj ikke, da han i foråret hintede, at OnePlus ville lancere to telefoner i 2015.

Selskabet inviterer nemlig i dag, via Google Plus, til et event i London, hvor en mulig lillebror til flagskibet OnePlus 2 vil blive til.

I modsætning til OnePlus 2 lanceringen har selskabet denne gang ikke strøet om sig med smålæk omkring hvad telefonen vil byde på. Men et læk fra det amerikanske FCC-agentur og dens kinesiske TENAA-pendant giver et indblik i hvad vi kan forvente fra det spirende kinesiske selskab.

Læs også: OnePlus mini på vej: Her er de foreløbige specifikationer

Forvent en mellemklassemobil

Mobilen forventes at huse et mindre display på 5,0 tommer, og vil derfor gøre telefon nemmere at betjene med en hånd end dens storebror.

Indmaden vil også være neddroslet fra en fyrrig octa-core til en mindre quad-core, formentlig en Snapdragon 801 – samme chip som fandtes i den oprindelige OnePlus One. Dertil kommer 3GB RAM.

Se også: OnePlus' næste smartphone fanget på billeder

Lagerpladsen vil være på 16GB, men vil kunne udvides via et micro-SD kort. Kameraet vil byde på 13 megapixels, ligesom i de to foregangne OnePlus telefoner.

Hvorvidt, og hvornår den kommer til Danmark er fortsat uvist, men det vil givetvis blive præciseret når eventet går af staben den 29 oktober.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies