Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus X kan nu købes uden invitation - for altid

OnePlus X kan nu købes uden invitation - for altid

Den prisvenlige OnePlus X med specifikationer fra sidste års topmodel kan nu købes uden brug af invitationer - denne gang for altid.

For tre måneder siden løftede den fortsat relativt nye kinesiske producent, OnePlus, sløret for den prisvenlige model, OnePlus X, der giver andre smartphones i samme prisklasse kamp til stregen.

Lige som firmaets andre to tidligere smartphones var du dog nødsaget til at få fat på de omdiskuterede invitationer for at kunne købe telefonen. Halvanden måned efter gjorde firmaet det en tand nemmere at erhverve den ved at åbne op for salget hver tirsdag.

Læs også: OnePlus X kan nu købes uden invitation hver tirsdag

I dag, tre måneder efter udgivelsen af OnePlus X, forsvinder kravet om en invitation fuldstændigt, så du kan købe den som på enhver anden webshop til de samme skarpe priser på 2.049 for den sorte Onyx- og den hvide Champagne-variant udført i Gorilla Glass for samt den mere unikke Ceramic-udgave for 2.799 kroner.

I forhold til de foregående OnePlus-smartphones, One og 2, er udfasningen af invitationerne sket noget hurtigere. Det tog OnePlus 362 dage af sløjfe invitationerne fuldstændigt til OnePlus One, 130 dage med OnePlus 2 og nu ”kun” 92 dage. Invitationerne vil altså formentligt også være at finde i nogen tid efter lanceringen af de kommende smartphones, men det går dog i den rigtige retning.

Læs også: OnePlus X: Årets budgetmobil - næsten [TEST]

Hvis du fortsat er i tvivl om, hvorvidt du skal erhverve dig OnePlus X eller ej, kan firmaet også lokke med gratis levering for ordrer over 700 kroner, efter den eneste leveringsmulighed i lang tid har været den relativt dyre Express-levering.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies