Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus X lanceret i en hvid "Champagne"-variant

OnePlus X lanceret i en hvid "Champagne"-variant

OnePlus' seneste smartphone, den prisvenlige OnePlus X, lanceres nu i en hvid variant, der går under navnet Champagne - og den kan snart blive din.

Champagne-varianten af OnePlus X ligner den normale Onyx - den er blot hvid og har en guldramme.
Champagne-varianten af OnePlus X ligner den normale Onyx - den er blot hvid og har en guldramme.
Foto: OnePlus.net

Kinesiske OnePlus har imponeret med sin seneste smartphone, der med en pris på kun 2.049 kroner giver andre smartphones i samme prisklasse kamp til stregen.

Læs også: OnePlus X kan nu købes uden invitation hver tirsdag

Da den tynde og glasbeklædte OnePlus X blev lanceret for halvanden måned siden, blev den "kun" udgivet i to varianter: Onyx og Ceramic - begge i sort, men af forskellige materialer og til forskellige priser. Allerede ved denne udgivelse var der dog en tredje variant ude: Den såkaldte Champagne-model i hvid, men den var kun forbeholdt det kinesiske marked.

I dag løfter OnePlus dog sløret for, at netop denne model bliver lanceret på det europæiske marked, hvilket også tæller Danmark.

Derfor kan du fra næste tirsdag den 22. december - det vil sige næste åbne salg af OnePlus X - købe denne hvide variant på lige vilkår med den normale Onyx-variant. Specifikationer og pris er altså fuldstændigt identiske. Forskellen ligger blot i den hvide front og bagside samt metalrammen, der nu er udført i en flot guldfinish.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies