Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus X salgstart i dag - sådan får du fat i den

OnePlus X salgstart i dag - sådan får du fat i den

Nu kan du få fingrene i OnePlus’ stærke mellemklassemobil - men vel at mærke kun, hvis du har en invite.

Kinesiske Oneplus slipper i dag deres nye mellemklassetelefon løs. Nu kan du nemlig bestille den på selskabets egen hjemmeside - men vel at mærke kun, hvis du har en af de fornødne købsinvitationer.

Priserne starter ved 2049,- kroner for 16GB ’Onyx’-sort, mens den finere 16GB ’Ceramic’-version med ridsefast keramisk bagside løber op i 2.799,- kroner.

Begge telefoner deler gode specifikationer, som på flere punkter matcher sidste års OnePlus One fra samme selskab.

Du får en 2,3 GHz Snapdragon 801 quad-core med 3GB RAM, 13 megapixel kamera med fasedetektions autofokus, dual SIM eller micros-SD udvidelse. Det hele er pakket i en designlækker skal af glas og aluminium.

Se også: OnePlus X - første møde [WEB-TV]

Sådan får du fat i den

Det er en fristende cocktail af funktioner og ydelse til en rimelig pris, men som med de øvrige OnePlus telefoner skal du igennem selskabets berygtede invite-system, før du overhovedet kan købe den.

For at få fingrene i en invitation, kan du skrive dig op til en på OnePlus’ hjemmeside, hvorefter din invitation vil sendes til dig. Selskabet oplyser dog ikke hvornår du kan forvente at modtage den nødvendige invite.

En anden strategi er at søge på OnePlus foraer på nettet, eksempelvis OnePlus’ eget eller på dedikerede brugerforaer som eksempelvis reddit.com/r/oneplus.

Sidste mulighed er de sociale medier, måske har en af dine Facebook-venner eller bekendte modtaget en invitation som de ikke bruger. Invitationer kan gives videre og du kan derfor være heldig at kende nogen som kan hjælpe dig.

Slår alt det ovenstående fejl, kan du vente til december, hvor OnePlus vil åbne op for salg uden invite - dog kun i korte tidsrum. Følg derfor med her på mobilsiden.dk, hvor vi vil holde øje med OnePlus' flash-udsalg.

Læs også: OnePlus X lanceret: Gode specs til en skarp pris

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies