Onfone fører sig frem med sponsorat og reklamer

Teleselskabet Onfone fører sig frem med reklamer i bedste sendetid med skuespilleren Lars Bom, og nu også som hovedsponsor for cykelholdet Team Christina Watches Onfone.

Onfone fører sig frem med sponsorat og reklamer

Onfone er ny sponsor for cykelholdet Team Christina Watches Onfone, og til trods for, at de fører sig frem med sponsorat og tv-reklamer i bedste sendetid, så har teleselskabet millionunderskud og en negativ egenkapital på næsten 20 millioner kroner.

Teleselskabet har masser af kunder, pt. omkring 160.000, men det ændrer ikke på, at de ved en regnskabsgennemgang har et underskud på 14,7 millioner kroner i 2010.

Det ene underskud har afløst det andet i de fire år virksomheden har eksisteret. Kritikerer mener slet ikke ejerne bag Onfone er interesseret i at få det til at køre. Det skriver Ekstra Bladet.

Onfone håber på salg

Kritikkerne, som Ekstra Bladet har talt med, mener, at Onfone sørger for at få så stor en kundedatabase som overhovedet muligt med lave priser, for at de kan være attraktive for et salg til de store teleselskaber som TDC, Telia og Telenor.

– “De er så billige, at de sælger telefoni, så det er en underskudsforretning. Det er klart, at det ikke kan køre rundt i længden,” siger direktør i Telepristjek.dk, Nicolas Frederiksen til eb.dk.

Telenors nordiske chef, Kristin Skogen Lund har dog tidligere udtalt, at; – “Onfone kører et prisniveau, som ikke er holdbart og nu kan det se ud som om, at Onfone får svært ved at blive solgt, og jeg håber branchen statuerer et eksempel og lader være med at opkøbe dem.”