Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Onfone fører sig frem med sponsorat og reklamer

Onfone fører sig frem med sponsorat og reklamer

Teleselskabet Onfone fører sig frem med reklamer i bedste sendetid med skuespilleren Lars Bom, og nu også som hovedsponsor for cykelholdet Team Christina Watches Onfone.

Onfone er ny sponsor for cykelholdet Team Christina Watches Onfone, og til trods for, at de fører sig frem med sponsorat og tv-reklamer i bedste sendetid, så har teleselskabet millionunderskud og en negativ egenkapital på næsten 20 millioner kroner.

Teleselskabet har masser af kunder, pt. omkring 160.000, men det ændrer ikke på, at de ved en regnskabsgennemgang har et underskud på 14,7 millioner kroner i 2010.

Det ene underskud har afløst det andet i de fire år virksomheden har eksisteret. Kritikerer mener slet ikke ejerne bag Onfone er interesseret i at få det til at køre. Det skriver Ekstra Bladet.

Onfone håber på salg

Kritikkerne, som Ekstra Bladet har talt med, mener, at Onfone sørger for at få så stor en kundedatabase som overhovedet muligt med lave priser, for at de kan være attraktive for et salg til de store teleselskaber som TDC, Telia og Telenor.

- “De er så billige, at de sælger telefoni, så det er en underskudsforretning. Det er klart, at det ikke kan køre rundt i længden," siger direktør i Telepristjek.dk, Nicolas Frederiksen til eb.dk.

Telenors nordiske chef, Kristin Skogen Lund har dog tidligere udtalt, at; - “Onfone kører et prisniveau, som ikke er holdbart og nu kan det se ud som om, at Onfone får svært ved at blive solgt, og jeg håber branchen statuerer et eksempel og lader være med at opkøbe dem.”

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Allan 25-02-2011 13:03:32

“De er så billige, at de sælger telefoni, så det er en underskudsforretning. Det er klart, at det ikke kan køre rundt i længden"

udtales der i artiklen. Men hvorfor skal Onfone have på puklen for dette, det er jo stort set det samme prisniveau alle de små konkurrerende mærker kører med (f.eks. Onfone, Bibob, CallMe) i deres pakkeløsninger?

0 0
Jesper 24-02-2011 18:26:15

Nu har Frank Rasmussen jo bevist at det er muligt at stable et selskab på benene, lokke en masse kunder, og så blive solgt dyrt. 150.000 kunder er vist en del mere end Bibob kunne prale af da de blev solgt til Telenor. Men det er selvfølgelig en dyr (og nem) måde at få en masse kunder i butikken for de store selskaber.

0 0
DX 24-02-2011 13:00:19

Kan vi så ikke håbe at Vodafone er interesseret i at købe Onfone. Vodafone dækker i forvejen det meste af EU, så kunne man måske bruge sit data abb. på tværs af landegrænser ( Vodafone er samarbejdspartner med TDC i forvejen & vil samtidig kunne stjæle 150000 fra Telenors net og i stedet bruge TDC´s net ) Det var da noget af et HAPS.

0 0

Om brug af cookies