Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Onfone går mobilt: 39 øre i minuttet på udlandsopkald

Onfone går mobilt: 39 øre i minuttet på udlandsopkald

Onfone vil erobre de danske mobilkunder ved at tilbyde lave priser på opkald til udlandet. Teleselskabet tilbyder en minutpris på 39 øre ved opkald til udlandet.

Siden 2006 har Onfones kerneforretning være ip-telefoni, men nu satser det danske teleselskab på at etablere sig på markedet for mobiltelefoni.

Således introducerer Onfone to abonnementer, der begge har en minutpris på 39 øre ved opkald til flere end 40 forskellige lande, heriblandt Sverige, Tyskland, Tyrkiet og Kina. Ifølge Onfones administrerende direktør, Morten Strunge, gælder den lave minutpris dog primært ved opkald til fastnettelefoner.

- "Vi arbejder i øjeblikket på en løsning, så vi også kan få presset prisen ned på opkald til mobiler," siger Morten Strunge til Mobilsiden.dk

Opkaldsafgiften kommer oveni

Onfones to mobilabonnementer bliver afregnet henholdsvis pr. sekund og pr. minut. Ved et såkaldt Sekund-abonnent betaler man en opkaldsafgift på 25 øre pr. opkald, hvilket gælder både danske og udenlandske numre. Ved Minut-abonnementet er opkaldsafgiften 39 øre.

Opkald til danske fastnet- og mobilnumre koster henholdsvis 68 øre og 39 øre i minuttet. Ved opkald til andre Onfone-mobiler er minutprisen 51 øre med Sekund og 51 øre med Minut.

I begge tilfælde koster det 20 øre pr. sms, 2 kr. pr. mms og 0 kr. i abonnement. Datatrafik koster 7,99 kr. pr. MB, med mindre man køber et flatrate-abonnement til 199 kr for 1 Mbit/s eller 299 kr. for 3 Mbit/s.

 - "I teorien får man en 7,2 Mbit-forbindelse ved køb af 3 Mbit-løsningen, men den reelle ydelse afhænger både af telefonen og dækningen. For at være på den sikre side kalder vi det et 3 Mbit-abonnement," siger Michael Strunge til Mobilsiden.dk

Onfone tilbyder ligeledes de samme hastigheder og priser som mobilt bredbånd. Det koster 99 kr. i oprettelse inklusiv et usb-modem.

Onfone bruger TDC's netværk.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies