Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Onfone har kurs mod et salg

Onfone har kurs mod et salg

Et trecifret millionbeløb kan ejerne af Onfone sætte ind på bankkontoen, hvis de har held til at sælge sig selv til et større teleselskab.

Onfone kan måske sidst på året sidde på 250.000 kunder, og vil sandsynligvis blive solgt for en kvart milliard kroner. Det skriver EPN.

Selv har Onfones direktør Morten Strunge flere gang afvist spekulationerne om et salg, men det tror ikke mange analytikere på.

Fra de store teleselskaber lyder den omvendte melding, at de ikke ønsker at forgylde lykkeriddere i mobilbranchen. Alligevel betragtes det i branchen som overvejende sandsynligt, at Onfone i sidste ende bliver solgt.

Ifølge teleanalytiker John Strand er Onfones kunder middel- og højtforbrugende på SMS, tale og data. Derfor er selskabet særdeles interessant for de store operatører på markedet.

Millionerne ruller...

Indtil nu har fire lavprisselskaber haft held til at gennemføre et salg med meget fornuftige resultater til følge.

EPN beskriver drejebogen med følgende ord: 1/ Sæt priserne lavt 2/ Tab penge 3/ Få kunder 4/ Sælg skidtet til et stort selskab.

Her er salgspriserne på de seneste fire handler:

Telmore solgt til TDC: 430 mio. kr.
CBB Mobil solgt til Telenor: 130 mio. kr.
Bibob solgt til Telenor: 93 mio. kr.
M1 solgt til TDC: 100 mio. kr.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Hans Norre 08-03-2011 00:19:16

Onfones bagmænd regner med et salg - men to af de store har allerede takket nej - de er lidt desperate nu - bankerne bliver ikke ved med at lege julemand. 2-3 måneder så skal der ske noget på den ene eller anden måde

0 0
Kurt Jørgensen 08-03-2011 07:00:58

Hvor får du den oplysning fra? Det fremgår ingen steder i artiklen, at folkene bag Onfone regner med et salg.

Hele artiklen er ren og skær spekulation krydret med en "ekspert", der er ligeså troværdig som en brugtvognsforhandler.

0 0
Kurt Jørgensen 07-03-2011 13:31:50

Nu er den såkaldte "teleanalytiker" John Strand jo notorisk kendt for at have meget lidt forstand på telemarkedet (bl.a. med udtalelser som: "iPhone er et nicheprodukt." og "der sælges ikke flere og flere smartphones."), så måske skulle man (også denne gang) tage hans udtalelser med et gran salt.

Sagen er jo, at et selskab som Onfone formentlig kommer til at tjene godt på deres pakker, da mange folk slet ikke ville komme i nærheden af at bruge for så mange penge, hvis de blot betalte for de forskellige features hver for sig. Det er jo en forskel fra tidligere discountstrategier i telebranchen, hvor alle kunder fik produktet billigere...uanset forbrug. Nu får nogle kunder rabat, mens andre betaler mere, end de egentlig "skulle".

0 0
SørenHC 07-03-2011 08:31:15

Altså et eller andet sted er det latterligt at de store selskaber køber lavprisselskaberne for derefter at hæve priserne på samtaler, sms, billedbeskeder, netadgang.

Det åbner for et nyt lavprisselskab - som kører med underskud for at samle kunder op...

Efterfølgende starter Onfones ejer - så et nyt selskab som starteren af Telmore gjorde...

Så "tjener" de lidt overnormal profit. Hvem ender med at betale... Os kunder

Hellere et stabilt lavprisselskab...som har en indtjeningsgrad, men som ikke skal strippe kunderne

0 0
Shawn S. Ø 07-03-2011 11:46:43

Ja men prisen rasler jo ned så har svært ved at se det er os kunder som betaler prisen. Jeg har ikke selv onfone og kunne da heller ikke drømme om at vælge dem.. men men disse rebeller er med til at sætte en lav pris og det er jeg glad for.

0 0
Zeb 07-03-2011 08:46:13

Jeg ved ikke med dig, men siden jeg skiftede til Telmore er min minut og sms pris kun gået en vej - ned. Jeg skiftede omkring 2001 og altså før TDC købte dem. Det er rigtig at det efterhånden er længe siden at jeg har fået en sms med "Hej vi har lige sat din minuttakst ned - God weekend :)", men priserne falder jo generelt over hele linjen - også hos de dyre selskaber. De er i hvert fald ikke gået op mig bekendt. Jeg kan stadig huske da det kostede 5kr i minuttet med mit taletidskort.....

0 0

Om brug af cookies