Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Onfone smider data med i pakken

Onfone smider data med i pakken

Discountselskabet Onfone vrider nu endnu engang på prisskruen, i nedadgående retning. Denne gang er det datatrafikken der er i spil.

Onfone har de seneste måneder været i gang med at presse priserne blandt især discount-selskaberne. Og tilsyneladende har de flere skud i bøssen.

Som noget nyt indeholder alle abonnementerne nu datatrafik, vel at mærke til samme pris.

Det betyder, at selv i den mindste pakke, får man nu 200 MB datatrafik med pr. måned, sammen med to timers tale, fri SMS/MMS og ingen opkaldsafgift, til 99 kroner.

Hvis datagrænsen overskrides takseres kunderne 1,99 kr. pr. megabyte.

Læs også:
- Call Me skyder priserne ned

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

20-12-2010 12:48:53

Onfon er endnu et af de fantastiske nye selskaber, billige på overfladen, men meget dyre hvis du overskrider deres grænser.

Det er interessant at hvis du overskrider forbruget på datatrappen(jep Onfon har en datatrappe) så koster det 30øre/mb, overskrides forbruget på deres dedikerede dataabonnements så koster det 35 øre/mb, overskrider man jf. ovenstående koster det 1,99kr/mb. Og ved at smide 200mb i deres abonnementer, så opfordrer de jo ligefrem forbrugeren til at gå på nettet.

Den første halve time på DR/nu bliver gratis, den næste kommer til at koste 400kr. tak for kaffe. Og nå ja glædelig jul til Onfon, Sonomio m.fl, i ønskes det bare ikke for i år, for det har i godt nok ikke fortjent.

0 0
John 20-12-2010 16:46:08

Enig. Om ikke andet burde man give kunden valgmuligheden mellem at betale for ekstra MB eller få sat hastigheden ned uden at skulle betale ekstra.
Eller endnu bedre. Lade første trin af datatrappen være en del af abonnementet, og så kunne der så ryge 25 kr. ekstra på hvis man bruger op til 1000 MB osv.

0 0
Naggie21 20-12-2010 15:54:56

Hvad er det dog for et forsmået udbrud at komme med? Arbejder du for Telmore eller noget?

Jeg byder da denne pris velkommen. Ikke at jeg vil hoppe på Onfone, men glæder mig til at de andre bliver tvunget til at følge med :)

0 0

Om brug af cookies