Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Onlineaviser retter ind til iPhone

Onlineaviser retter ind til iPhone

Store landsdækkende nyhedssites, har lanceret mobiludgaver tilpasset iPhone. Ud af landets samlede mængde mobiltelefoner udgør iPhones stadig en lille nichegruppe, som nu får særbehandling.

<strong>Links til iPhone...</strong><br /> - <a href=Ekstra Bladet
 - Politiken

Links til andre mobiler...
 - Ekstra Bladet
 - Politiken" />
Links til iPhone...
 - Ekstra Bladet
 - Politiken

Links til andre mobiler...
 - Ekstra Bladet
 - Politiken

Både Ekstra Bladet og Politiken har lavet specielle iPhone-venlige udgaver af deres onlineaviser. Også Jyllands-Posten og EPN.dk er være på vej med tilpasninger. Formålet er, at være repræsenteret på alle platforme, og JP/Politikens Hus vurderer, at iPhone-ejerne ikke kan nøjes med den normale mobilversion.

Der findes ingen præcise tal på hvor mange iPhones, der er i Danmark, men under 15.000 vil være et realistisk gæt. På Mobilsiden.dk (som du læser nu) kommer kun 0,4 procent af brugerne via en iPhone - og intet taler for, at andre nyhedssites har markant flere besøg fra denne produkttype. Alligevel mener Thomas Hvidt, Head of Mobile i JP/Politikens Hus, at det er umagen værd.

  - "Vi har valgt at tilpasse til iPhone, fordi vi tror at denne terminal vil få stor indflydelse på massemarkedets lyst til, at tage mobilt internet til sig", lyder det fra Thomas Hvidt.

JP/Politikens hus har ikke planer om at specieltilpasse til andre nicheprodukter på mobilmarkedet.

De iPhone-tilpassede sider, virker i øvrigt fint på både Nokia N95 8GB og HTC Touch Diamond.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies