Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Onsdagens MWC-overblik

Onsdagens MWC-overblik

Kampklædt politi, masser af mobiltelefoner og flere priser. Der var både action og drama i dag på MWC 2012 messen.

Endnu en (lidt for) spændende dag på Mobile World Congress 2012 går på hæld, og igen har der været masser af nyheder. Vores udsendte medarbejdere John G. og Lene B. travede messehallerne tynde, og det blev til en række spændend web-TV indslag fra Barcelona.

Ekstra spændende blev det, da kampklædt politi troppede op foran hovedindgangen til messen. En masse studerende benyttede messen til at demonstrere, og de blev mødt af en talstærk fuld udstyret politistyrke medbringen både knibler og tåregas.

Men hverken demonstranter eller kampklædt politi kunne forhindre Mobilsiden.dks modige journalister i at hjemsende de sidste nye web-TV indslag fra Mobile World Congress.

 

Husk også at se søndagens, mandagens og tirsdagens MWC-overblik, hvis du ikke lige har fulgt helt med - du er sikkert gået glip af noget spændende!

Apple

Det er ikke mange Apple nyheder, som vi har bragt de sidste par dage. I dag kom der dog én. Apples iPad 2 blev nemlig kåret til "Best Mobile Tablet" på Mobile World Congress.

Panasonic

Vi har været forbi Panasonics stand til Mobile World Congress og haft Eluga-telefonen i hånden. Se vores første indtryk i disse to web-TV indslag: Panasonic Eluga – de første indtryk og  Panasonic Eluga Power – topmodellen

Samsung

Samsung meddelte i dag officielt, at de præsenterer en ny telefon med Windows Phone 8 i slutningen af 2012. Det var en spændende nyhed, men desværre var der ikke mange konkrete informationer.

Vi fik også det første kig på Samsung Galaxy Note 10.1

HTC

Der har været masser af spændende Android nyheder fra HTC på årets Mobile World Congress messe, men Windows Phone telefoner fra HTC har man ikke rigtigt hørt noget om. Det betyder dog ikke, at HTC er færdig med Windows Phone telefoner, som man kan se i dette web-TV indslag:

HTC udelukker ikke flere Windows Phones

 

HTC løb også med en pris - læs mere her.

Huawei

Igen i dag var der fokus på de mange nyheder for Huawei. Vi må nok konstatere at Huawei er messens helt store overraskelse. Huawei mener det skam alvorligt - Europa skal indtages, hvilket John G. sendte dette web-TV indslag hjem om.

Vi kiggede lidt nærmere på Huawei Ascend D1 i dette web-TV indslag og i dette indslag så John G. nærmere på Huawei Ascend D Quad XL.

Vi fik også et første kig på Huawei MediaPad 10FHD, der er en ganske fornuftig tablet. Specifikationerne kan ses her.

Men selvom Huawei overraskede postitiv, så kommer et nyt mærke ikke ind på det danske marked uden teleselskabernes velsignelse. John G. har spurgt Telia og TDC om Huaweis chance for at komme ind på markedet. Se med her.

Diverse

Princippet med elektroniske postkort, der bliver printet ud og leveret fysisk er ikke ny, men nu kan du sende postkort, hvor du selv har brugt din håndskrift til at skrive ordene. Men hvorfor så lave kortet elektronisk? Forklaring følger måske i denne artikel.

I dag fik Telia og Telenor endelig Konkurrencerådet velsignelse, og de to teleselskab kan nu langt om længe slå deres netværk sammen. Læs hele historien her.

Vi siger tak for endnu en spændende dag i Barcelona og gør klar til messens sidste dag i morgen torsdag.

Læs mere:
Søndagens MWC-overblik
Mandagens MWC-overblik
Tirsdagens MWC-overblik

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

01-03-2012 11:03:36

hej mobilsiden
det har været en stor fornøjelse at følge jeres dækning af mobil messen denne gang, også fordi ikke mindst nokia leverer varen med flotte nye mobiler hvilket i hurtigt omsatte til spændende læsning.

tak for den hurtige melding omkring nokia 808

håber i får et par slappe af dage inden i skal hjem ovenpå den flotte indsats...

0 0
Bepper 01-03-2012 00:19:20

Tak for en super dækning fra Messen. Jeg spekulerer bare på om Google/android ikke har en stor stand ligesom sidste år?
Skal I ikke også tjekke den ud?

0 0
Johnny K. Olesen 01-03-2012 19:22:12

Hej Bepper

Vi har sendt John og Lene forbi Googles messestand. Du kan se videoen her: http://www.mobilsiden.dk/nyheder/se-googles-messestand-pa-mwc-2012,lid.19798/ og på bloggen ligger der ét videoklip mere fra standen: http://www.mobilsiden.dk/mobile-world-congress/mwc-2012-blog-folg-os-pa-verdens-storste-mobilevent,lid.19600/

0 0

Om brug af cookies