Opdatering af Google Maps på vej til Android

Google Maps til Android skulle angiveligt få en opdatering i dag – samtidig med Apple sender iOS 6 på gaden.

Opdatering af Google Maps på vej til Android

Google tilføjer angiveligt nye features til Google Maps applikationen til Android-enheder – hvilket sker samme dag, som Apple slipper deres nyeste version af styresystemet iOS fri. Det skriver New York Times.

 iOS 6 fra Apple kan hentes 19. september

Når Apple i dag kommer med iOS 6 betyder det også et farvel på iPhones til Google Maps, som i stedet har fået en Maps tjeneste med kort, der leveres af TomTom.

 TomTom har leveret kort til Apples nye Maps

Opdateringen gør søgninger for steder nemmere og personliggør søgninger på kort.

Google Maps synkroniserer på tværs af enheder, hvis du er logget ind på Google. Så laver du en frokostaftale om morgenen og søger efter en restaurant på din computer, så vil den foreslå den restaurant og andre steder du har søgt på fornylig, på dine enheder. Det skriver TheVerge.com.

-”At skrive på en telefon går langsomt og vores mål er, at reducere antallet af tryk så meget som muligt,” siger Brian McClendon, Google’s vice president of engineering for Maps.

Brian McClendon afviste at snakke om Apples nye Maps-tjeneste, men fastslog:

-”Det tager lang tid og megen indsats at finde ud af hvordan man gør dette rigtigt – erfaring er vigtig.”

McClendon ville ikke udtale sig om iOS-brugere kan forvente der kommer en Google Maps applikation i Apples App Store – ligesom tilfældet er med YouTube applikationen, som netop er blevet frigivet.

Download Google Maps gratis til Android i Google Play Store.

Redaktionen har mere i sagen

Siden vi bragte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på historien. 19/9/2012 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med artiklen; Anmelderne jubler – sådan er iPhone 5Klik her og læs historien.. Se også seneste nyt om tematikken her.