Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Opdatering forværrer søgefunktion på Galaxy S III

Opdatering forværrer søgefunktion på Galaxy S III

En ny opdatering til Samsungs topmodel Galaxy S III fjerner feature i søgefunktionen.

Samsung Galaxy S III (Foto: Mobilsiden.dk)
Samsung Galaxy S III (Foto: Mobilsiden.dk)
Foto: Mobilsiden.dk

Samsung frigiver en stabilitets opdatering til den internationale version af Samsung Galaxy S III, som fjerner den lokale søgefunktion fra enheden. Det skriver Intomobile.com.

Funktionen har, kunne finde indhold, kontaktoplysinger og lignende på enheden ved, at brugeren indtastede det i Google Søg applikationen.

Samsung fjerner denne feature for at beskytte sig selv fra et fremtidigt søgsmål fra Apple, som allerede har sagsøgt Samsung for funktionen i Galaxy Nexus telefonen.

Søgningen i Android 4.1 har ændret sig, så her er Apples patent ikke længere gældende – da Google har valgt at benytte faneblade til opdeling af søgeresultaterne.

Apple og Samsung skal mødes i retten den 30. juli i en sag, som af Wall Street Journal kaldes ”The Patent Trial of the Century”.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

UKR 26-07-2012 15:00:44

De skulle da eller komme med en opdatering der gør man kan flytte sine app til SDcard. Især når man henter spil fra gameloft der har fra 500 mb til 1GB filer man skal hente efter man har downloade app. Eller er det bare mig der ikke har fundet ud, af hvordan man flytter app til sd? har rodet rundt i alle indstillinger på min sgs 3. Men har ikke kunne finde en måde at flytte app til sd...

0 0

Om brug af cookies