Opdatering skal forbedre signalet på iPhone 4

Formentlig er signal-problemet på iPhone 4 i virkeligheden bare et software-problem, der kan klares med en opdatering.

Opdatering skal forbedre signalet på iPhone 4

Siden iPhone 4 kom på markedet torsdag i sidste uge har iPhone 4-ejere rapporteret om problemer med signalmodtagelsen på Apple’s nye mobiltelefon – hvilket resulterer i afbrudte telefonsamtaler.

Spekulationerne har gået på, om det var designet på iPhone 4, den var gal med; at det er et problem, at man får direkte kontakt med antennen, der er bygget ind i metalrammen, der forbinder mobilens glasforside og -bagside.

Men nu tyder meget på, at det slet ikke er en designfejl, men en softwarefejl der har givet brugere signalproblemer. Er det tilfældet og taler rygterne sandt, så er Apple MEGET hurtigere end konkurrenterne med opdateringer.

Ifølge websiden Appleinsider har flere brugere også oplevet problemet på deres iPhone 3GS, med den nye software opdatering. Derfor tyder meget på, at det kan fixes med en opdatering.

Appleinsider fortæller også, at der inden længe skulle komme en 4.0.1 opdatering, som bl.a. skulle løse signalproblemet. Måske allerede i denne uge. Om rygterne taler sandt vides endnu ikke.

Alternativt kan man gøre brug af Fast Companys lavpraktiske gør-det-selv-løsning, der involverer montering af helt almindelig tape, så der ikke er direkte kontakt mellem hånden og antennen. 

Mere om temaet

Siden vi bragte artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har holdt fast i temaet. d. 25/6/2010 gik vi videre med temaet i fortællingen Jobs: Hold iPhone rigtigt i hånden – Artiklen kan læses her. Få også seneste nyt om sagen her.