Opdatering til Garmin-app med Apple Maps integration

Garmins iPhone-applikation har fået en opdatering, som blandt andet giver integration med Apple Maps og navigation til offentlig transport.

Opdatering til Garmin-app med Apple Maps integration

I forbindelse med, at Apple har sendt deres nyeste software version, iOS 6, ud til offentligheden er Garmin også klar med en opdatering af deres navigations-applikation til iPhone.

Opdateringen fra Garmin tilføjer offentlig transport, integration af Apple Maps og understøttelse af den nye 4 tommer Retina skærm der er på iPhone 5.

-”Med vores seneste opdatering kan vores apps nu tjene, som en udvidelse til Apple Maps, der giver iPhone-brugere avancerede navigationsfunktioner,” siger Joern Watzke, Vice president i Garmins mobilafdeling.

Opdateringen har en ny funktion, som beregner og informerer om offentlig transport, samt flere andre ekstra premium-funktioner, som der ikke findes på andre gratis navigation applikationer.

Screenshot af Streetpilot Urban Guidance på iPhone

Apple Maps integration i Garmin

I Garmins applikation kan du vælge en adresse eller en ”POI” i Apple Maps, som du tilbydes at blive navigeret til via Garmin StreetPilot Onboard eller din NAVIGON applikation.

En af de premium features, som er i Garmins iPhone applikation er et præinstalleret kort, der kan give ruteberegninger selv i områder med dårlig mobildækning.

Urban Guidance gør også, at brugerne nu kan integrere offentligtransport i navigationen med detaljerede ruteplaner og stoppesteder for tog, metro, sporvogne, busser og meget andet.

”Last Mile”-funktionen hjælper dig tilbage til din parkerede bil, da den automatisk gemmer GPS-koordinaterne for hvor du efterlod din bil og fortsatte til fods.

Du kan læse mere om priserne på de nye funktioner i Garmins iPhone applikation her.

Garmins applikationer kan downloades i Apples App Store til både iPhone og iPad.

Mere til stoffet

Næste interessante fortælling om emnet. mobilsiden kørte videre med bolden. Allerede d. 19/9/2012 fulgte vi op med sagen; Så er Apples iOS 6 klar til download – Forstættelsen om temaet kan læses her. Vi har fastholdt interessen for emnet. Læs de sidste nyheder om iPhone..