Opdatering til HTC One M9 forbedrer kameraet og batteriet

En lille softwareopdatering ruller netop nu ud til HTC One M9, der bringer en række forbedringer til kameraet og batteriet.

Opdatering til HTC One M9 forbedrer kameraet og batteriet

HTC udsender netop nu en softwareopdatering til topmodellen, One M9, der forbedrer smartphonen på flere punkter. Det er fortsat Android-versionen 5.0.2 Lollipop, men baseband-versionen hedder nu 1.40.401.5.

Læs også: Kamera i HTC One M9 dårligere end 3 år gammel iPhone 4S

Ejere af HTC One M9 i Europa (og dermed Danmark), Mellemøsten og Afrika bør nu modtage softwareopdateringen, som kommer med forbedringerne til kameraet, batteriet og temperaturen under opladning.

Bedre eksponering og skarpere billeder

På kamerafronten er der tre forbedringer at finde efter installationen af denne lille opdatering.

Der er nu en bedre balance for den automatiske eksponering for at forbedre overeksponeringen. Resultatet heraf er, at billederne vil se mindre udvaskede.

Læs også: HTC One M9 kan nu tage billeder i RAW format

Under lav belysning er der nu mindre støj på billederne, så skarpheden øges og detaljerne er tydeligere.

Til sidst kunne der under kraftige lysforhold opstå et gult og/eller grønt skær på billederne. Det er der rettet op på nu, så billederne er mere naturtro.

Lavere strømforbrug

HTC har også gjort en lille indsats for at reducere strømforbruget, men kun for to apps – til gengæld to meget benyttede.

Læs også: Sammenligning: Opdatering retter op på HTC One M9’s kamera

Ved brug af YouTube og Facebook er strømforbruget mindsket, sådan at du kan benytte de apps i længere tid.

Lavere temperaturer under opladning

HTC One M9 kan blive forholdsvis varm under opladning, hvilket HTC forsøger at gøre noget ved nu.

HTC har fået skruet en anelse ned for temperaturen, når One M9 oplades. Hvor stor en forskel, det drejer sig om, vil vise sig i den kommende tid.

Til Mobilsiden oplyser HTC, at man startede udrulningen i dag klokken 11:00 her i Norden, så du bør meget gerne se den, hvis du tjekker i telefonens indstillinger.