Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Opdateringer giver mere stabile apps

Opdateringer giver mere stabile apps

Der er en mening med galskaben, når der kommer nye opdateringer til styresystemerne - de virker faktisk

Den nyeste opdatering af Android og iOS er mere stabil end de tidligere versioner. Sådan skal det også være, men det er resultatet af en rapport fra Crittercism, der hjælper med at optimere apps for blandt andre Netflix, eBay og Yahoo!, og som får data fra over en milliard enheder.

Deres tal viser, at inden for Android er 4.4 KitKat den mest stabile version sammen med Ice Cream Sandwich og Jelly Bean, hvor apps går i sort, 0.7 procent af gangene de bliver brugt, hvor det hos 2.3 Ginger Bread er 1.7 procent af de gange en app bliver brugt, at den går i stå.

Læs også: Office til iPad er klar

Hopper man over til iOS, er det ligeledes den nyeste version, der er mest stabil. På IOS 7.1 er apps ifølge Crittercisms data gået i stå 1.6 procent af de gange, de er blevet brugt, mens det for iOS 7s vedkommende er 2.1 procent og iOS 6 er 2.5 procent.

Af rapporten kan man også læse, at smartphones er mere stabile end tablets på både Android og iOS, når det kommer til apps, ligesom at spil er den type app, der oftest går i stå med hele 4.4 procent.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies