Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Opera Mini bliver større og større

Opera Mini bliver større og større

Operas populære mobilbrowser fortsætter succesen, og har nu flere end 23 millioner brugere. Den største vækst findes i Afrika og Sydamerika.

Den norske softwareproducent Opera rider videre på vækstbølgen. Således brugte flere end 23 millioner mobilejere på et eller andet tidspunkt i løbet af marts måned selskabets mobile webbrowser, kaldet Opera Mini. Det er 12,1 procent flere end måneden forinden, viser de seneste opgørelser fra Opera.

Hvis man sammenligner antallet af brugere med tallene fra marts 2008, har Opera Mini oplevet en vækst på 157 procent. I samme periode er antallet af sidevisninger steget med 255 procent. Det betyder, at Opera Mini-brugerne i marts 2009 sparkede statistikken op på i alt 8,8 milliarder sidevisninger.

Årsagen til Operas forsatte eksplosive vækst skal findes i Afrika og Sydamerika, hvor udbredelsen af mobiltelefoner og internet for alvor begynder at tage fart. I Chile har Opera Mini eksempelvis oplevet en stigning på mere end 3.200 procent. Væksten for hele Sydamerika er dog 164 procent.

Du kan downloade Opera Mini herfra.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies