Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Opgørelse: Så mange oplever mobil-problemer i kulden

Opgørelse: Så mange oplever mobil-problemer i kulden

Selvom mange mobiler ikke er bygget til det kolde vintervejr, er det dog de færreste, der oplever problemer i kulden. Det viser resultatet af vores afstemning.

For et par uger siden igangsatte vi en afstemning her på Mobilsiden.dk med spørgsmålet: “Har du oplevet kuldeproblemer med din smartphone?”. Nu er det blevet tid til at samle op.

Mere end 1.200 af Mobilsiden.dk’s læsere har deltaget i denne afstemning, og den viser heldigvis, at det er et mindretal af mobilejere, som får problemer med deres telefoner i vinterkulden.

Dog findes der nogle brugere, der har problemer med batteriet eller andre mobil-funktioner.
Herunder kan du se en oversigt over fordelingen af stemmer på de syv forskellige svarmuligheder:

Se også: Denne app guider dig igennem vintervejret [TIP]


Foto: Mobilsiden.dk

Se også: Top 10 Android og iOS apps (Februar 2017)

65 procent af stemmerne falder i kategorien, “Alt fungerer som det plejer” , og således er det altså klart flertallet, der ikke mærker noget til vinterkulden, når det gælder deres mobiltelefoner.

Dog viser det sig også, at lidt under 30% af jer læsere, der deltog i afstemningen, oplever en eller anden form for udfordringer.

Omkring halvdelen af de, der oplever problemer med deres mobiler, har valgt muligheden “Mobilen sætter ud i utide”, mens resten enten har visse funktioner, der ikke virker optimalt eller en kortere batteritid end normalt.

Læs også: Vintervejret truer - husk at hente denne app [TIP]

Resten af de deltagende brugere bruger enten ikke deres smartphones, når vejret bliver koldt, eller lander i de sidste to muligheder.

Alt i alt må konklusionen dog være, at mobilerne overvejende er gode til at håndtere det kolde vejr, men at der selvfølgelig kan opstå problemer for nogle mobiltyper.

Det skal naturligvis også medtages, at vi har været relativt heldige med vintervejret, eller mangel på samme, i år. Resultaterne ville meget muligt se anderledes ud, såfremt vi havde haft en koldere og hårdere vintertid.

Se også: Opgørelse: Så mange har fået Android 7.0 Nougat

Var du en af dem, der oplevede vinter-udfordringer eller klarede din mobil sig fint igennem?
Skriv endelig en kommentar nedenfor i kommentarfeltet.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies