Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Opkald og sms spottet i Windows 8

Opkald og sms spottet i Windows 8

Windows 8 ser ud til at bringe mobil-funktionalitet til tablet-pc'er - eller er styresystemet blot på vej til smartphones?

Foto: istartedsomething.com

Efter præsentationen af det kommende Windows 8-styresystem er der flere ting, som tyder på, at kommende Microsoft-baserede tablets kan foretage opkald og sende sms-beskeder via mobilnettet.

Spekulationerne er blandt andet blevet sat i søen af bloggeren Long Zheng på istartedsomething.com.

Han påpeger, at de første indikationer kom ved en fremvisning af mulighederne for de såkaldte 'tiles' (de farvede 'fliser') og notifikationer under BUILD-messen for lidt mere end en uge siden.

Det er den gule flise på billedet ovenfor med 'missed calls', som har fanget opmærksomheden.

Foto: istartedsomething.com

Long Zheng påpeger ligeledes, at en demovideo på winrumors.com viser, at brugerens kontaktpersoner er udstyret med genveje til at foretage telefonopkald og sende sms-beskeder (se screen shot ovenfor).

Til sidst og ikke mindst var den prototype-tablet, som Samsung havde med til udviklerne ved BUILD-messen, udstyret med en 3G-chip med både data- og stemme-funktionalitet.

Foreløbig må det blive ved spekulationerne, men mulighederne for Windows 8 er mange.

Måske har det noget med Microsofts opkøb af Skype at gøre? Måske kan man koble sin tablet sammen med sin mobil? Måske er Windows 8 på vej til at smelte sammen med Windows Phone-styresystemet.

Læs også:
- Sådan er Windows Phone Mango - vi har testet

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

kasper 22-09-2011 16:47:08

Kan huske da David Guldager latterliggjorde opkaldsmuligheden på Galaxy tab i Go'morgen Danmark. Mon også han gør det samme denne gang? :D Skype er jo også primært en talefunktion, men den er da ikke blevet latterliggjort. Dejligt at mobilsiden ser muligheder frem for at kritisere!
Synes det er fedt at man kan lave opkald og skrive beskeder fra sin computer. Bruger selv Desktop SMS til android, hvormed jeg får mulighed for at skrive læse og svarer på SMS der kommer ind til min mobil. Det fås også på Cydia til IOS

0 0
David 25-09-2011 19:42:19

jeg har aldrig været den helt store fan af David Guldager

0 0
David 25-09-2011 19:43:03

Hvorfor er der ikke en slet knap? *sigh*

0 0
David 25-09-2011 19:42:18

jeg har aldrig været den helt store fan af David Guldager

0 0

Om brug af cookies