Oplad din smartphone trådløst via din bærbar

Intel har på Computex-messen i Taiwan demonstreret trådløs opladning af en smartphone fra en bærbar computer.

Oplad din smartphone trådløst via din bærbar

Computex-messen bliver for øjeblikket afholdt i Taiwan og messen er stedet at være, hvis man vil se alle de nye trends og teknologier omkring computere.

Intel, hvis chips sidder i omkring fire ud af fem computere demonstrerede også en ny teknologi til trådløs opladning af smartphones, via en bærbar computer.

The Verge er med på messen og har lagt en kort video-demonstration på YouTube. I demonstrationen vises en bærbar computer; Acer Aspire, der i højre side har et panel, der fungere som oplader.

Når en telefon, i dette tilfælde en smartphone fra Samsung, bliver lagt ved siden af pladen, starter opladningen af mobilen.

Løsningen kræver dog en chip i telefonen, der selvfølgelig leveres af Intel. Om Intel har aftaler med telefonproducenterne om integrering af teknologien er ikke oplyst.

Kilde: The Verge

Det videre forløb i sagen

Siden vi kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik videre med sagen. 6/6/2012 publicerede redaktionen en artikel omkring Det fysiske tastatur genopstår i din smartphoneKlik her for artiklen.. Få også seneste nyt om sagen ved at trykke her..