Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Oplad mobilen under skrivebordslampen

Oplad mobilen under skrivebordslampen

En times tid i solen er nok til 30-35 minutters taletid på den nye soldrevne mobil S116. 20 minutter under skrivebordslampen giver endvidere mulighed for standby hele dagen.

Det er den kinesiske mobilproducent Hi-Tech Wealth, der på CeBIT præsenterer en ny soldreven mobiltelefon.

I Kina er Hi-Tech Wealth bedst kendt for at producere PDA’er, som selskabet er verdens femte største producent af. På hjemmemarkedet sidder producenten på 50 procent af markedsandelene for PDA.

Nu har Hi-Tech Wealth besluttet at gå ind på mobilmarkedet. Dette med den nye soldrevne telefon ved navn S116, som bliver lanceret i Kina i april måned.

En enkelt time i solen giver 30 til 35 minutters taletid på mobilen. Man kan også bruge skrivebordslampen til opladning. 20 minutters intensiv lys fra denne skulle være nok til, at telefonen kan stå standby en hel dag.

S116 minder designmæssigt en del om RAZR V3x. Funktionsmæssigt skulle den efter sigende byde på kamera med 1,3 megapixel. Den indvendige skærm er på 2,2 tommer med 240x320 pixel. Telefonen har hverken 3G eller EDGE, men man skal jo også starte et sted.

Hvornår S116 kommer til Europa, ved man endnu ikke. Hi-Tech Wealth har aldrig solgt nogle af deres produkter udenfor Kina. Men producenten håber, at 2007 bliver året, hvor det vil ske, fordi S116 har det, der skal til. Telefonen er verdens mest miljøvenlige mobiltelefon, som kan bruges helt uden batterioplader. Hvis alt falder på plads, finder producenten det derfor realistisk, at telefonen kan ramme det europæiske marked i slutningen af indeværende år.

Hos Hi-Tech Wealth er man desuden overbeviste om, at teknologien i S116 bliver mere efterspurgt i Europa end selve mobilen. Og producenten er ikke afvisende overfor at give andre selskaber licens på teknologien.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies