Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Oppo N1: 8 timers normalt brug på en opladning

Oppo N1: 8 timers normalt brug på en opladning

Bedre batterilevetid efterspørges af mange, PhoneArena har testet kinesiske Oppo N1, der klarer over otte timers almindeligt brug.

Batteritiden har historisk set været sat i baggrunden til fordel for megapixel, hukommelse og andre hardware specifikationer. Det er en tendens vi (heldigvis) ser skifte så småt nu.

PhoneArena har haft testet Oppo N1 med et generisk script der simulerer normal brug af telefonen indtil den løber tør for strøm. 8 timer og seks minutter kunne N1 klare sig, det bedste resultat opnået af alle de mobiler PhoneArena har haft igennem møllen.

Telefonen er udstyret med et kraftigt batteri på 3.610 mAh, det hjælper selvfølgelig, men selv mobiler med store batterier ikke klaret sig så længe.

Oppo N1 er desuden udstyret med en skærm på 5,9 tommer og et kamera i toppen der kan drejes så det peger både frem og tilbage - perfekt til endnu bedre selfies.

Telefonen er lige nu kun tilgængelig i Kina, men andre Oppo telefoner har tidligere bevæget sig til Europa så det er ikke helt utænkeligt at N1 også kommer hertil.

Kilde: PhoneArena

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

TPilak 05-12-2013 07:43:40

Noget nyt om, om den skulle komme til DK?? I og med der er en dansk oversætter på, så virker det som om der er en god chance.

0 0
Jacob Madsen 25-11-2013 10:39:12

Hej

Jeg er officiel oversætter for OPPO og er indehaver af, hvad der pt. er det eneste eksemplar af OPPO N1 i Danmark, leveret direkte fra den kinesiske fabrik.

Jeg har arbejdet siden maj 2013 med at oversætte telefonens brugerflade til dansk, og er samtidig betatester. Jeg har bl.a. været i Kina og deltaget i den officielle lancering af OPPO N1. Jeg har også under dette besøg set fabrikken, hvor OPPO producerer deres telefoner.

For dokumentation, se her: http://www.oppoforums.com/threads/oppo-global-ambassadors-batch-2-selections.3044/

Kontakt mig, hvis I vil vide mere om telefonen. Jeg er pt. ved at lave en lille video om den, som jeg vil frigive snart.

0 0
25-11-2013 09:23:20

tilføje at den kommer med cyanogen præinstalleret.

0 0
Andreas Birkjær 25-11-2013 09:43:48

Så vidt jeg ved kommer den i to udgaver, en "normal" med Android 4.2 og en limited CyanogenMod edition.

Ikke desto mindre har du ret i, at det er meget interessant at folkene bag CM har fået sådan en aftale i hus.

0 0

Om brug af cookies