Oppo N1: 8 timers normalt brug på en opladning

Bedre batterilevetid efterspørges af mange, PhoneArena har testet kinesiske Oppo N1, der klarer over otte timers almindeligt brug.

Oppo N1: 8 timers normalt brug på en opladning

Batteritiden har historisk set været sat i baggrunden til fordel for megapixel, hukommelse og andre hardware specifikationer. Det er en tendens vi (heldigvis) ser skifte så småt nu.

PhoneArena har haft testet Oppo N1 med et generisk script der simulerer normal brug af telefonen indtil den løber tør for strøm. 8 timer og seks minutter kunne N1 klare sig, det bedste resultat opnået af alle de mobiler PhoneArena har haft igennem møllen.

Telefonen er udstyret med et kraftigt batteri på 3.610 mAh, det hjælper selvfølgelig, men selv mobiler med store batterier ikke klaret sig så længe.

Oppo N1 er desuden udstyret med en skærm på 5,9 tommer og et kamera i toppen der kan drejes så det peger både frem og tilbage – perfekt til endnu bedre selfies.

Telefonen er lige nu kun tilgængelig i Kina, men andre Oppo telefoner har tidligere bevæget sig til Europa så det er ikke helt utænkeligt at N1 også kommer hertil.

Kilde: PhoneArena