Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Oppo R7 kan nu forudbestilles i Danmark

Oppo R7 kan nu forudbestilles i Danmark

Nu kan du i Danmark forudbestille Oppos seneste topmodel, R7, og få et gratis Bluetooth-headset med i købet.

Oppo R7 byder på et ganske stilrent design med fornuftig specifikationer og ikke mindst til en stærk pris.
Oppo R7 byder på et ganske stilrent design med fornuftig specifikationer og ikke mindst til en stærk pris.

Nu kan du tage forskud på den ene af Oppos seneste to topmodeller, Oppo R7, ved at forudbestille den online.

Forudbestillingen af Oppo R7 foregår på Oppos egen hjemmeside, Oppostyle, hvor du fra Europa og Danmark også kan købe smartphonen. I forbindelse med forudbestillingen får du kvit og frit et iLike Speed Metal Bluetooth-headset med i købet i enten guld eller sølv, som passer perfekt til Oppo R7, der fås i samme to farver.

Læs også: Oppo R7 og større R7 Plus officielt lanceret

Prisen for den lille Oppo R7-topmodel ligger kun på 349 euro eller 2.600 kroner, og fragten er også ganske gratis. Du kan altså gøre et ganske godt køb, hvis du er hurtig. Oppo R7 i guld er nemlig allerede udsolgt efter blot en dag, men som formentlig kommer på lager igen inden kort tid.

Hvis du slår til og forudbestiller Oppo R7 nu, kan du forvente at modtage den i løbet af starten af juli måned - altså om 2-3 ugers tid. Hvis du derimod hellere vil have fat i den større Oppo R7 med endnu bedre specifikationer, må du væbne dig med tålmodighed. Den er fortsat ikke til at forudbestille, men det bør være muligt inden for den nærmeste fremtid.

Specifikationer for Oppo R7.
Specifikationer for Oppo R7.

Specifikationer: Oppo R7

Oppo R7 er det seneste skud på stammen fra kinesiske Oppo sammen med den større R7 Plus-variant og byder på ganske fornuftige specifikationer til den relativt lave pris.

Telefonen måler 143 x 71 x 6,3 mm og er udstyret med en 5” stor skærm af AMOLED-typen, der gemmer på en skærmopløsning på 1080 x 1920 pixels (Full HD).

Processoren er en Snapdragon 615 fra Qualcomm, som med sine 8 kerner er i stand til at klare alle hverdagens opgaver og samtidig være batterisparende. 4 af kernerne kører med en frekvens på 1,7 GHz og tager alt det tunge læs, mens de 4 sidste er på 1,0 GHz og kører under lettere opgaver og når der skal spares strøm.

Læs også: Producenten OPPO og FC Barcelona indgår samarbejde

Sammen med processoren gemmer der sig 3 GB RAM og 16 GB intern lagerplads, som du kan udvide med et microSD-kort.

Kameraet bag på er på 13 MP med en blændeåbning på f/2.2, som gennem software på næsten magisk vis kan tage en lang række billeder på et sekund og hæfte dem sammen til et stort billede på 50 MP.

Da Oppo R7 kun er disse 6,3 mm tynd, er der ikke plads til et batteri af den helt store slags. Kapaciteten lyder på 2.320 mAh og er således lidt mindre end hvad Galaxy S6 har at gøre godt med.

På softwarefronten må du nøjes med den efterhånden noget gamle Android 4.4.4 KitKat, som er tilpasset med Oppos egen ColorOS 2.1-brugerflade. Den større Oppo R7 Plus kører dog med Android 5.0 Lollipop, så den nyere software er formentlig lige om hjørnet.

Læs også: Sharp lancerer kantløs Aquos Crystal 2

Bluetooth-headsettet, som følger med ved købet af Oppo R7, er fremstillet fuldstændigt af metal og er utroligt stilrent lige som smartphonen. Her er der kælet for enhver detalje på de mange metalelementer, der udgør headsettet.

På trods af metaldesignet har Oppo formået at forstærke Bluetooth 4.0-signalet med hele 50 % i forhold til andre Bluetooth-headset. Værdien af iLike Speed Metal Bluetooth-headsettet er i omegnen af 350 kroner, som du altså får med helt gratis.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies