Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Optag og del din mobilsamtale - Voicebird gør det muligt

Optag og del din mobilsamtale - Voicebird gør det muligt

Voicebird er et nyt produkt, som gør det muligt at optage og efterfølgende dele din mobilsamtale - dansk firma står bag.

En ny dansk virksomhed vil på dette års Mobile World Congress præsentere og lancere et nyt produkt, der giver dig muligheden for at optage din mobilsamtale – gemme den eller dele hele samtalen eller udsnit med andre.

Voicebird er navnet på produktet, som lader noter på en kvittering, serviet eller regningen fra bilværkstedet være datid. Så selvom du er på farten og opkaldet er vigtigt misser du ikke nogle vigtige oplysninger – eller glemmer at sige vigtige ting videre.

 - ”Vi lancerer i dag et produkt – et univers – bestående af en lille hardwareenhed og en cloud-baseret-platform (Voicebird.com), der gør det lettere og mere effektivt at komme fra mobilsamtale til reel forretning,” fortæller partner og CEO i Voicebird, Mads Transel i en pressemeddelelse.

Relevant for mange

Mange faggrupper kender til, at få en vigtig opringning, mens man er på farten. Eksempelvis en journalist, som får en opringning fra en kilde til en historie, alt imens denne er på vej ud til en anden historie.

Voicebird kan optage begge sider af mobilsamtalen, som herefter kan uploades til en privat konto på Voicebird.com. Her ligger samtalen sikkert gemt med mulighed for deling, øjeblikkelig transskription af en kollega på kontoret eller afspilning af hele samtalen, når det passer ind i den travle hverdag.

Bag Voicebird står Flemming L. Christensen, Claus O. Nielsen og Mads Transel. Produktudviklingen startede i 2011, og efter mange prototyper er det endelige produkt klar i handlen i slutningen af marts måned.

Voicebird kan købes via www.voicebird.com med salgsstart den 29. marts, du kan dog allerede nu forudbestille produktet. Voicebird fås i sort og hvid til en pris på 1295 kroner.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies